Ioana Ginghină, mesaj superb de ziua fiicei sale care împlinește 14 ani! Cât de superbă este adolescenta

Ioan Ginghină a făcut un gest absolut emoționant față de fiica ei, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 14 ani. Actrița i-a transmis fetei sale cu Alexandru Papadopol un mesaj copleșitor în care o asigură ca se va strădui să o înțeleagă și să-i fie alături în această perioadă delicată a adolescenței. 

ioana ginghina copy jpeg

Ioana Ginghină, 44 de ani, este mamă de adolescentă, căci fiica ei Rux a împlinit 14 ani și a devenit o adevărată domnișoară, superbă, înaltă și cu părul ondulat precum al mamei sale. 

Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei cu actorul Alexandru Papadopol, este încântată să o aibă alături de mama ei, cu ocazia sărbătorii zilei de naștere. Ioana Ginghină a postat două fotografii minunat cu Rux, în care cele două stau îmbrățișate și radiază de fericire, fiind plecate în vacanță, pe litoral. 

«Promit că voi fi atentă»

Cel mai emoționant este mesajul pe care Ioana Ginghină l-a transmis fiicei sale, ce dovedește că actrița este conștientă că adolescența este o perioada a exaltărilor, când sensibilitatea sufletului atinge cote maxime. De aceea Ioana o roagă pe fiica ei să o învețe cum să-i înțeleagă stările și cum să-i fie alături în momentele dificile.  

«Azi e despre Rux’! ❤️​La mulți ani, iubita mea! 🥳​Învață-ma să fiu mama de adolescentă de 14 ani. ​Promit că voi fi atentă, conștincioasă și o să-mi fac toate temele. ​Tu bucură-te de tot și toate! » a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor, pe social-media. 

Ioana arată superb într-un caftan de culoare roșie și fără machiaj, iar Rux, care aproape o depășește în înălțime, zâmbește cu chipul senin și se vede clar că a moștenit frumusețea mamei sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
hacker foto pixabay
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg