Ioana Ginghină, mesaj superb de ziua fiicei sale care împlinește 14 ani! Cât de superbă este adolescenta

Ultima actualizare:

Ioan Ginghină a făcut un gest absolut emoționant față de fiica ei, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 14 ani. Actrița i-a transmis fetei sale cu Alexandru Papadopol un mesaj copleșitor în care o asigură ca se va strădui să o înțeleagă și să-i fie alături în această perioadă delicată a adolescenței. 

ioana ginghina copy jpeg

Ioana Ginghină, 44 de ani, este mamă de adolescentă, căci fiica ei Rux a împlinit 14 ani și a devenit o adevărată domnișoară, superbă, înaltă și cu părul ondulat precum al mamei sale. 

Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei cu actorul Alexandru Papadopol, este încântată să o aibă alături de mama ei, cu ocazia sărbătorii zilei de naștere. Ioana Ginghină a postat două fotografii minunat cu Rux, în care cele două stau îmbrățișate și radiază de fericire, fiind plecate în vacanță, pe litoral. 

«Promit că voi fi atentă»

Cel mai emoționant este mesajul pe care Ioana Ginghină l-a transmis fiicei sale, ce dovedește că actrița este conștientă că adolescența este o perioada a exaltărilor, când sensibilitatea sufletului atinge cote maxime. De aceea Ioana o roagă pe fiica ei să o învețe cum să-i înțeleagă stările și cum să-i fie alături în momentele dificile.  

«Azi e despre Rux’! ❤️​La mulți ani, iubita mea! 🥳​Învață-ma să fiu mama de adolescentă de 14 ani. ​Promit că voi fi atentă, conștincioasă și o să-mi fac toate temele. ​Tu bucură-te de tot și toate! » a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor, pe social-media. 

Ioana arată superb într-un caftan de culoare roșie și fără machiaj, iar Rux, care aproape o depășește în înălțime, zâmbește cu chipul senin și se vede clar că a moștenit frumusețea mamei sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net