Ioana Ginghină vrea să facă un copil anul acesta: «Dacă nu, îmi iau gândul»

"Dacă nu fac copil până în septembrie, îmi iau gândul de la a mai fi mamă", ne-a spus Ioana Ginghină. Artista consideră ca nu mai are vârsta necesară si răbdarea pentru a lua-o de la capăt cu scutecele. Vrea să facă nuntă frumoasă cu iubitul ei, Cristian Pitulice. 

cub ioana ginghină animat gif

La trei ani de la divorțul de Alexandru Paoafopol, Ioana Ginghină este liniștită și împlinită. După un mariaj care a durat 13 ani, dintre care ultimul a fost mai tulbure, iată că actrița poate spune că a reușit să treacă de momentul despărțirii și să fie iubită.

La un an de la divorț, Ioana l-a întâlnit pe Cristian Pitulice, un bărbat alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, legătura dintre ei fiind una cât se poate de solidă. Au planuri de nuntă anul acesta, mai cu seamă la toamnă, iar Ioana face pregătiri intense  pentru acest frumos eveniment. Visează la o nuntă pe plajă, ca în filme.

"Va fi o nuntă frumoasă. Nu-mi doresc un eveniment mare. Doar cu cei apropiați noua. Vom fi ca în familie. Îmi doresc să fie pe plajă, la mare, soare", ne-a mai spus Ioana.

stanga
dreapta
ioana ginghina si cristian pitulice
Marry Me   Ioana Ginghina jpg
ioana ginghina jpg
ioana ginghina
ioana ginghina
Ioana Ginghina jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
ioana ginghina site jpg
ioana ginghina jpeg
ioana ginghina cristi pitulice jpeg
ioana ginghina dubai png
ioana ginghina fiica2 jpeg
ioana ginghina iubit fiica jpeg
2 ioana ginghina si ruxandra papadopol 2 jpg jpeg
ioana ginghina si ruxandra papadopol jpeg
2 ioana ginghina jpg jpeg
ioana ginghina copy jpeg
2 ioana ginghina si fiica sa 4 jpg jpeg
7 ioana ginghina si ruxi jpg jpeg
5 ioana ginghina si fiica sa 1 jpg jpeg
Ioana Ginghină are mare grijă de fiica ei, Ruxandra jpeg
Ioana Ginghină și fiica ei, Ruxandra jpeg

Nu vrea să mai facă un copil după 45 de ani

Din căsnicia cu Alexandru, Ioana are o fiică adolescentă. Ruxandra împlinește în august 14 ani și își va lua și buletinul. Deși va face 45 de ani anul acesta, Ioana încă mai are în plan să devină mamă a doua oară. Dar planul este doar pentru acest an, deoarece în cazul în care nu se va întâmpla, va renunța cu totul la idee.

"Dacă nu fac copil până în septembrie, îmi iau gândul de a mai fi din nou mamă. Nu este deloc ușor mai ales că nu mai am vârsta necesară, nu mai am răbdarea pe care am avut-o acum 14 ani când am născut-o pe Ruxi. Atunci aveam 30 de ani, lucrurile erau cu totul altfel", ne-a spus Ioana. 

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ioana Ginghină, escapadă cu viitorul soț! Îi lasă copilul lui Papadopol! «Ruxi, vreau să stau singură cu iubitul»

Ce spune Ruxandra despre iubitul Ioanei

În cadrul unui alt interviu, Ioana Ginghină a vorbit şi despre relaţia fiicei sale cu noul ei iubit. Ruxandra este foarte apropiată de mama sa şi este foarte bucuroasă că Ioana şi-a găsit fericirea în braţele lui Cristi. Ba chiar, Ruxi şi iubitul Ioanei se înţeleg foarte bine, aşa că ideea nunţii e pe placul ei.

Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită.”, a povestit, acum ceva vreme, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. A urmat apoi mariajul cu Alexandru Papadopol, care s-a încheiat în 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png