Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre Arșinel: „Avea mașinuță de scos sâmburii”

#Alexandru Arșinel

Lumea teatrului românesc este în doliu de joi seară, 29 septembrie 2022! Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai apreciați actori din România, și-a luat adio de la viață pentru totdeauna! Problemele de sănătate iată că l-au răpus pe artist, ajuns la vârsta de 83 de ani.

Alexandru Arșinel a luptat până în ultima clipă pentru a trăi! A iubit viața, oamenii, frumosul, arta și munca, așa că odată cu trecerea anilor aceste lucruri au ajuns să fie apreciate de cei din jurul său și nu numai.

Citește și: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel era din ce în ce mai slăbit, însă chiar și așa, acesta nu a dorit să renunțe la cariera sa de actor, ținând cont de faptul că a jucat inclusiv în cursul acestui an la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, deși avea probleme de sănătate.

Contactat Click!, Andrei Ionescu, soțul celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu, ne-a spus ce prietenie frumoasă i-a legat pe cei doi.

A fost un actor excepțional, un om deosebit, cu un caracter deosebit. Eram apropiați prietenește cu el, nu profesional. Chiar l-am vizitat, în trecut, la casa lui de la țară, de lângă București.

Ne-a invitat el să ne arate gospodăria lui frumoasă! Ne-a arătat grădina lui, ce pomi frumoși avea acolo. Țin minte că atunci i-am făcut rost de o magnolie. Nu era un om cu fasoane.

Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile, să arate totul bine și impecabil. El avea acolo mulți cireși. Avea mașinuță de scos sâmburii. Făcea dulceață din ele, de toate. Era un om foarte gospodar”, a declarat Andrei Ionescu, pentru Click!.

Mai vezi și: Călin Geambaşu, reacţie dură la adresa lui Arşinel. Ce a putut spune după moartea actorului

Vezi și: Averea lui Alexandru Arșinel. Actorul lasă în urmă o moștenire impresionantă

Alexandru Arșinel, lupta “dură” cu boala

Trebuie reamintit și faptul că Alexandru Arșinel a suferit enorm din cauza problemelor de sănătate pe care le avea în ultima perioadă! Actorul a fost internat, în vara acestui an, într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după care a ajuns să fie internat de urgență la Spitalul Universitar din București, la Terapie Intensivă.

Totul din cauză că starea sa de sănătate se agravase din ce în ce mai tare, în special problemele cardiace. În 2017, Alexandru Arșinel a avut prima operație pe cord deschis, unde i s-a montat un stent pe o arteră a inimii. În 2021, actorului i-a mai fost montat un stent la inimă.

Iată și: Drama soției lui Alexandru Arșinel, Marilena. Erau căsătoriți de 54 de ani

De asemenea, actorul a fost diagnostic de către medici, în trecut, și cu diabet zaharat și hipertensiune arterială. Și asta nu este tot! Fostul director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” mai trecuse printr-o cumpănă mare în 2013, din punct de vedere medical, când a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, iar toată această intervenție a cauzat un adevărat scandal la nivel național.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net