A fost demis cu scandal din funcţia de director al Teatrului «Constantin Tănase»

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arşinel a condus Teatrul „Constantin Tănase” din 1998 până în momentul în care primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit actorului mandatul de director. Regretatul artist a considerat că i s-a făcut o nedreptate şi că a fost tratat foarte urât după 60 de ani de muncă.

Alexandru Arșinel, supărat din cauza lui Nicușor Dan!

Citește și: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

„Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului «Constantin Tănase». Prin rotaţie, ne vine rândul mai greu.

Când am renunţat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic şi urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră şi tot ce am făcut eu pentru teatru… foarte urât“, declara Alexandru Arşinel, pentru Click!, la acea vreme.

Mai vezi și: Călin Geambaşu, reacţie dură la adresa lui Arşinel. Ce a putut spune după moartea actorului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a făcut ulterior precizări despre contractul lui Alexandru Arşinel: „Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul «Constantin Tănase».

Are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era şi directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informaţiilor primite din teatru asupra activităţii sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a precizat Nicuşor Dan, la vremea respectivă, potrivit adevarul.ro.

Iată și: Drama soției lui Alexandru Arșinel, Marilena. Erau căsătoriți de 54 de ani

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
cub delia png
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
camion thor24 1200 jpg
ilie nastase botosani 2 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg