Alexandru Arșinel, omagiat de către TVR. Postul difuzează emisiuni speciale în onoarea actorului

Televiziunea Română a anunţat că va modifica programul TV al următoarelor zile, pentru a dedica un weekend in memoriam Alexandru Arşinel. Astfel, TVR 1 şi TVR Moldova vor difuza sâmbătă, de la ora 13.00, o ediţie de colecţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” ce îl are protagonist pe regretatul actor. Emisiunea va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.30.

TVR va difuza mai multe emisiuni pentru a-l omagia pe Alexandru Arșinel
TVR va difuza mai multe emisiuni pentru a-l omagia pe Alexandru Arșinel

Sâmbătă seară, de la ora 21.00, la TVR 1 se poate urmări comedia muzicală „În fiecare zi mi-e dor de tine”, în care Alexandru Arşinel a jucat alături de Teodora Mareş, Stela Popescu, Marin Moraru, Jean Constantin, David Ohanesian şi Florin Piersic.

TVR 2 va transmite tot sâmbătă, de la ora 22.00, şi un interviu realizat exact acum un an de Irina Păcurariu, pentru emisiunea „Reţeaua de idoli” (programul putând fi urmărit de la ora 19.00, şi la TVR Internaţional, iar la TVR INFO şi la TVR Moldova, poate fi văzut duminică, de la ora 13.00).

Citește și: Cinci detalii mai puțin cunoscute din viața lui Alexandru Arșinel 

Tot sâmbătă, TVR 2 a programat încă trei producţii dedicate regretatului actor: „Toamna amintirilor” - emisiune ce readuce în atenţia publicului marile valori din Arhiva de Aur a divertismentului creat de prima televiziune din viaţa românilor (de la ora 11.00), „Drag de România mea!”, unde îl vom revedea pe Alexandru Arșinel alături de Fuego (sâmbătă, ora 00.00) precum şi un interviu încărcat de emoţie pentru „Destine ca-n filme” (duminică, ora 11.00). 

Alexandru Arșinel era cazat într-un azil de bătrâni de câteva luni buni 

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, din cauza unor probleme de ordin cardiac. Starea sa de sănătate se deteriorase rapid în ultimele luni, iar de ceva vreme se afla cazat la un azil de bătrâni luxos situat în zona Otopeni.  

Vezi și: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel 

Ultimele zile înainte de moarte a fost internat la Spitalul Universitar din București, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Din păcate, organismului actorului a fost prea slăbit și nu a mai putut rezista.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost depuns vineri, 30 septembrie, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase", iar sâmbătă el va fi dus la capela cimitirului Bellu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net