Florin Piersic, dezvăluire importantă! Care a fost cel mai mare vis care nu i s-a împlinit

Ultima actualizare:

Florin Piersic a mărturisit marele său regret. Într-o apariție savuroasă la TV, celebrul actor a vorbit despre visul pe care nu a reușit să și-l împlinească până acum.

Florin Piersic, confesiune emoționantă
Florin Piersic, confesiune emoționantă

Invitat la Antena 3, în Ediția Specială moderată de Mihai Gâdea, îndrăgitul actor a relatat un eveniment important din viața lui.

Poate te interesează: Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Dan Negru l-a dat de gol pe marele actor

„Mărgelatu” are povești cât pentru o mie de ani. A călătorit în toată lumea și a trăit experiențe unice. Și, totuși, până și Florin Piersic are un vis neîmplinit.

Vezi și: Florin Piersic Jr., jignit de o internaută din cauza tatălui său: «Să-ți fie rușine»

Visul pe care Florin Piersic nu și l-a împlinit. „N-am avut această ocazie”

În timpul emisiunii de luni, 27 septembrie, Florin Piersic a povestit cu șarmul său obișnuit un episod fascinant din viața lui, când ambasadorul României în Regatul Danemarcei și Islanda, Alexandru Grădinar, i-a pregătit o surpriză.

„Ne-am împrietenit într-un fel, pentru că eu făceam un recital care se chema "Florin Pieric pur și simplu". (...) Nu peste prea mult timp primesc o invitație de la el, din Danemarca.

El era ambasadorul nostru acolo. M-am dus acolo, am avut recital în diferite orașe, el fiind prezent și fiind mereu după mine și cu mine și într-o zi îmi spune: știi măi, Florine, vreau să-ți fac o surpriză, zic fă-mi-o, du-mă unde vrei tu.

Zice 'te duc acuma la Helsingor, la palatul lui Hamlet'. Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români.

Și când am ajuns acolo și am văzut sala de bal în care am aflat atunci că cei care s-au prezentat într-un spectacol Shakespeare erau Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor, cum spunea colega mea Ioana Bulcă”, a povesit Florin Piersic la Antena 3.

Florin Piersic și-a dorit mereu să joace în Hamlet. L-a iubit pe celebrul actor Laurence Olivier

„Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord. El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de  Aldwych Theatre din Londra", a mărturisit celebrul nostru actor.

Florin Piersic va împlini la începutul anului viitor, pe 27 ianuarie, vârsta de 87 de ani. Pentru îngreaga sa carieră, „Mărgelatu” a primit o stea pe "Aleea Celebrităților" ("Walk of Fame") din București, un spațiu dedicat artiștilor români, inaugurat în Piața Timpului din centrul Bucureștiului, de Teatrul Metropolis, Primăria Capitalei și magazinul Cocor. Evenimentul a avut loc în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net