Florin Piersic, dezvăluire importantă! Care a fost cel mai mare vis care nu i s-a împlinit

Ultima actualizare:

Florin Piersic a mărturisit marele său regret. Într-o apariție savuroasă la TV, celebrul actor a vorbit despre visul pe care nu a reușit să și-l împlinească până acum.

Florin Piersic, confesiune emoționantă
Florin Piersic, confesiune emoționantă

Invitat la Antena 3, în Ediția Specială moderată de Mihai Gâdea, îndrăgitul actor a relatat un eveniment important din viața lui.

Poate te interesează: Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Dan Negru l-a dat de gol pe marele actor

„Mărgelatu” are povești cât pentru o mie de ani. A călătorit în toată lumea și a trăit experiențe unice. Și, totuși, până și Florin Piersic are un vis neîmplinit.

Vezi și: Florin Piersic Jr., jignit de o internaută din cauza tatălui său: «Să-ți fie rușine»

Visul pe care Florin Piersic nu și l-a împlinit. „N-am avut această ocazie”

În timpul emisiunii de luni, 27 septembrie, Florin Piersic a povestit cu șarmul său obișnuit un episod fascinant din viața lui, când ambasadorul României în Regatul Danemarcei și Islanda, Alexandru Grădinar, i-a pregătit o surpriză.

„Ne-am împrietenit într-un fel, pentru că eu făceam un recital care se chema "Florin Pieric pur și simplu". (...) Nu peste prea mult timp primesc o invitație de la el, din Danemarca.

El era ambasadorul nostru acolo. M-am dus acolo, am avut recital în diferite orașe, el fiind prezent și fiind mereu după mine și cu mine și într-o zi îmi spune: știi măi, Florine, vreau să-ți fac o surpriză, zic fă-mi-o, du-mă unde vrei tu.

Zice 'te duc acuma la Helsingor, la palatul lui Hamlet'. Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români.

Și când am ajuns acolo și am văzut sala de bal în care am aflat atunci că cei care s-au prezentat într-un spectacol Shakespeare erau Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor, cum spunea colega mea Ioana Bulcă”, a povesit Florin Piersic la Antena 3.

Florin Piersic și-a dorit mereu să joace în Hamlet. L-a iubit pe celebrul actor Laurence Olivier

„Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord. El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de  Aldwych Theatre din Londra", a mărturisit celebrul nostru actor.

Florin Piersic va împlini la începutul anului viitor, pe 27 ianuarie, vârsta de 87 de ani. Pentru îngreaga sa carieră, „Mărgelatu” a primit o stea pe "Aleea Celebrităților" ("Walk of Fame") din București, un spațiu dedicat artiștilor români, inaugurat în Piața Timpului din centrul Bucureștiului, de Teatrul Metropolis, Primăria Capitalei și magazinul Cocor. Evenimentul a avut loc în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net