Florin Piersic Jr., confesiune tulburătoare despre relația cu tatăl său

Florin Piersic Jr. a fost invitat la emisiunea Marius Tucă Show!, unde a povestit o întâmplare dureroasă între el și celebrul său tată, moment în care fiul marelui artist a realizat un adevăr trist despre relația sa cu acesta. 

image
Florin Piersic Jr., confesiune tulburătoare despre relația cu tatăl său

Florin Piersic Jr., 53 de ani, a vorbit la emisiunea Marius Tucă Show! despre evoluția sa ca actor, ce a crescut în umbra unui tată faimos. Cu toate că Florin Piersic Jr. a reușit să se detașeze ca artist de figura și influența creativă a părintelui său, cei doi au avut dintotdeauna o relație extrem de complicată. 

Și nici nu este de mirare acest aspect, având în vedere că temerarul scenei românești, Florin Piersic, este un entertainer înnăscut, ce poate vorbi ore în șir pentru a distra publicul, pe când fiul său este la polul opus. Florin Piersic Jr. s-a definit drept un artist introvertit, ce oferă foarte rar interviuri și evită să vorbească despre viața sa personală. 

Iată că în emisiunea online a lui Marius Tucă, actorul Florin Piersic Jr. a abordat subiectul sensibil al relației cu tatăl său. Actorul a relatat întâlnirea dintre cei doi după o perioadă de un an, în care nu se văzuseră, moment ce i-a lăsat un gust amar și a conștientizat că între ei există o ,,ruptură" ireparabilă. 

Citește și Florin Piersic, veste extraordinară, la 86 de ani. Fanii, în lacrimi de fericire

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show!.

Florin Piersic Jr., gluma sexuală care a distrat internetul 

Florin Piersic Jr. este fiul celebrului actor Florin Piersic, 86 de ani, și al actriței Tatiana Iekel. Fiul marelui Piersic s-a remarcat ca o fire introvertită și extrem de autentică, care nu-și cenzurează trăirile sau limbajul nici la TV și nici pe social-media. 

Citește și La mulți ani, Florin Piersic! Ce s-a întâmplat cu artistul la un spectacol în Germania: „E greu să vorbesc despre amintirile cu el”

Recent, Piersic Jr. a făcut o glumă ușor ,,deocheată" pe rețelele de socializare cu privirea la scumpirea biletelor la spectacolul său, care au ajuns să coste 69 de lei. Această situație i-a dat ocazia actorului să facă o glumă cu aluzie sexuală, într-un clip de promovare al spectacolul său Freak Show, de pe scena Teatrului Național din București. 

„Vă salut.. 69 de lei...Numărul magic e 69, nu? 69 și cartofi prăjiți.”, a spus actorul în clip. Gluma lui Piersic făcea de fapt aluzie la un banc din popor cu tendințe sexuale în care se menționrează că o femeie trebuie să știe să facă 70 de lucruri, ,,69 (poziție sexuală) și cartofi prăjiți."

stanga
dreapta
Florin Piersic JR jpg
florin piersic actor roman jpg
florin piersic 20 JPG
florin piersic 14 jpg
florin piersic 27 JPG
38 florin piersic jr tiff 2021 3 jpg jpeg
Florin Piersic Jr a vorbit despre viața sa în timp de pandemie  jpeg
8 florin piersic 85 de ani 3 jpg jpeg
4 florin piersic 85 de ani 1 jpg jpeg
florin piersic jr 3 jpeg
florin piersic jr jpeg
2 florin piersic 84 de ani 2 jpg jpeg
4 florin piersic jr si fiullui jpg jpeg
5 florin piersic si baiatul lui sasha 4 jpg jpeg
1 florin piersic si baiatul lui sasha 1 jpg jpeg
7 florin piersic jr are doi copii jpg jpeg
florin piersic junior si florin piersic jpeg
florin piersic florin florin piersic jr jpeg
florin piersic jr  jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png