Superba iubită a lui Florin Piersic Jr! Cei doi sunt într-o relație de 9 ani

Ultima actualizare:

Florin Piersic Jr. este unul dintre cei mai carismatici actori din România, însă iubita lui este o prezența foarte discretă. Partenera de viață a lui Florinel este o femeie superbă și misterioasă, așa că nu e de mirare că l-a cucerit pe actor.

Iubita lui Florin Piersic Jr., Andreea Cipca, este și mama celui de-al doilea copil al actorului, un băiețel, pe nume Sasha, în vârstă de șase ani. Piersic Jr. mai are o fiica, Sonia, în vârstă de 15 ani, din relația cu actrița Dorina Chiriac. 

Citește și: Florin Piersic Jr., jignit de o internaută din cauza tatălui său: «Să-ți fie rușine»
Actuala parteneră a lui Florinel nu face parte nici din lumea actoriei și nici din cea a showbiz-ului. Tânăra este jurnalistă și a fost editor pentru publicații de modă și life-style. Andreea Cipcă este cu 15 ani mai tânără decât partenerul ei, Florin, iar cei doi sunt într-o relație de aproximativ 9 ani. 

Citește și: Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Iubita lui Florinel alege să stea departe de lumina reflectoarelor și rareori apare la brațul său la anumite evenimente. Andreea Cipcă are 39 de ani, însă nici vorbă să-și arate vârsta, iar asta nu din cauza intervențiilor estetice sau a filtrelor de Instagram, ci totul se datorează chipului ei cu trăsături adolescentine, a staturii minione cu o siluetă trasă prin inel și a unui zâmbet minunat care cu siguranță l-a făcut pe actor să se îndrăgostească iremediabil. 

Cei doi sunt într-adevăr un cuplu superb și par a se potrivi de minune, mai ales că amândoi gravitează către ceea ce este autentic în viață, arta, familia și timpul petrecut în mijlocul naturii. 

Florin Piersic Jr., în relații tensionate cu celebrul său tată

Piersic Jr. a vorbit în cadrul unui interviu cu Marius Tucă despre relația dificilă pe care a avut-o dintotdeauna cu tatăl, său, marele actor Florin Piersic. 

Actorul în vârstă de 53 de ani a relatat un episod ce a avut loc între el și celebrul său tată, la un an după ce nu se mai văzuseră, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Florin Piersic Jr. a dezvăluit că, în acel moment, și-a dat seama că între ei există o ,,ruptură ireparabilă"

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net