Florin Piersic Jr., jignit de o internaută din cauza tatălui său: «Să-ți fie rușine»

Ultima actualizare:

Florin Piersic Jr., 53 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din România, mai ales că a reușit să iasă din umbra celebrului său tată, însă unii dezaprobă total stilul său nonconformist de a se prezenta, iar o internaută i-a adresat o serie de jigniri, întrucât consideră că nu se ridică la nivelul părintelui său. 

Florin Piersic Jr. a adoptat dintotdeauna o alură atipică și o atitudine ceva mai introvertită, comparativ cu tatăl său, recunoscut pentru discursurilre avuroase și talentul de povestitor înăscut. Într-adevăr, Florin Piersic Jr. face parte dintr-o generație mai nouă de actori, ce s-a dezvoltat într-o realitate socială diferită și care a fost nevoită să-și adapteze atât discursul artistic, cât și felul de a fi, noii epoci. 

Citește și: Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Florinel a reușit astfel să-și construiască o identitate unică, din punct de vedere actoricesc și să se detașeze de stilul inconfundabil al tatălui său, Florin Piersic

Deși Piersic Jr. a avut parte de foarte multă apreciere din partea criticilor și a publicului și este considerat unul dintre cei mai valoroși artiști ai României, iată că există și detractori, ce se grăbesc să-l desființeze, tocmai pentru că nu seamănă deloc tatălui său. 

Citește și: Florin Piersic Jr., confesiune tulburătoare despre relația cu tatăl său

Florinel a publicat azi pe rețelele de socializare un mesaj primit de la o internaută, în care respectiva îl jignea deoarece consideră că actorul arată neîngrijit. 

,,Ți-ai făcut tatăl de rușine pe internet. Ești invidios că la anii pe care îi ai tu, taică-tu arată ca un prinț de frumos, tu în schimb arăți ca muma pădurii. Să dea Dumnezeu să ajungi la anii lui. Cum o să arăți la 86 de ani? Dacă acum arăți ca naiba, la 86 o să arăți ca dracu. Punct și de la capăt băiete."

Cum a reacționat Florin Piersic Jr.

Florinel, înzestrat cu un simț al umorului extrem de fin și plin de ironie, a răspuns amuzat și cu un oarece sarcasm, persoanei ce-i adresase acest șir de injurii, prin intermdiul social-media. 

,,Gânduri bune. Mulțumesc pentru urare",  a reacționat Florinel la mesaj. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net