Gluma sexuală cu care Florin Piersic Jr. a stârnit un val de reacții: «69 și cartofi prăjiți»

În încercarea de a-și promova noul spectacol, Florin Piersic Jr. a scos din arsenal o glumă care a stârnit un val de reacții în mediul online. Totul a pornit de la prețul biletelor show-ului său, care au ajuns să coste nici mai mult nici mai puțin de 69 de lei!

Gluma sexuală cu care Florin Piersic Jr. a stârnit un val de reacții Foto: Instagram
Gluma sexuală cu care Florin Piersic Jr. a stârnit un val de reacții Foto: Instagram

Florin Piersic Jr., fiul maestrului Piersic, nu se cenzurează la capitolul „umor”, luându-și urmăritorii prin surprindere cu o glumă sexuală, în vederea promovării spectacolului său de la Teatrul Național.

Florin Piersic Jr., glumă „deocheată” pentru promovarea spectacolului său

Recent, într-un filmuleț publicat pe contul personal de Instagram, Piersic Jr. a anunțat într-o manieră amuzantă că prețul biletelor pentru spectacolul său, „Freak Show”, susținut pe scena Teatrului Național, s-au scumpit.

Și nu oricum, ci au ajuns la o sumă ale cărei cifre îi poate duce chiar și pe cei mai pudici cu gândul la...prostii. De la 60 de lei, cum apare în continuare pe site-ul oficial pentru moment, se pare că biletele au ajuns la nici mai mult nici mai puțin de 69 de lei. Dacă se scumpeau la 70 însă, Piersic nu-și mai putea face gluma, care i-a amuzat pe urmăritorii săi.

Vă salut.. 69 de lei...Numărul magic e 69, nu? 69 și cartofi prăjiți.”, a spus actorul, într-un filmuleț în care tot repeta numărul „buclucaș”. Pierisc Jr. a făcut referire astfel la un banc din popor, potrivit căruia femeile trebuie să știe să facă 70 de lucruri: 69 (poziție sexuală) și cartofi prăjiți, pentru a-i face pe bărbați fericiți. Pentru a completa gluma, pe fundal, acesta a pus și melodia „Summer of 69”, a lui Bryan Adams.

Citește și: VIDEO Cum slăbește Florin Piersic Jr. în timp-record pentru roluri? Actorul a dezvăluit secretul

Citește și: Florin Piersic Jr. e vocea PRO TV în locul lui Bebe Cotimanis

Ce e „Freak Show”, spectacolul lui Florin Piersic Jr.

Pe site-ul Teatrului Național, spectacolul lui Florin Piersic Jr. oferă însă trei variante de bilete, în funcție de locul din sală. Astfel, există și cele la prețul de 50, respectiv 40 de lei. „Freak Show”, spectacolul pus în scenă de Piersic Jr., promite o experiență „unică în România”, având în vedere că toate cele 13 personaje ale show-ului sunt interpretate de un singur actor, pe care l-ați ghicit deja.

Scenariul, regia și interpretarea aparțin în egală măsură lui Florin Piersic Jr., iar doritorii pot viziona acest concept doar la TNB (Teatrul Național București).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net