Florin Piersic, veste extraordinară, la 86 de ani. Fanii, în lacrimi de fericire

Ultima actualizare:

Florin Piersic este de neoprit la vârsta pe care o are. Îndrăgitul actor, este mai plin de viață ca niciodată și pleacă în turneu prin țară, alături de Medeea Marinescu. De mărțișor, actorii vor fi pe scenă la Cluj-Napoca. 

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din România
Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din România

Legendarul actor, Florin Piersic (86 ani) și partenera lui de scenă, Medeea Marinescu (47 ani) bifează succes, după succes. Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă.

Chiar dacă joacă de ani de zile în piesa "Străini în noapte" (comedie romantică), marele actor și mai tânăra lui colegă continuă să încânte spectatorii și să bucure și generațiile mai tinere cu replici spumoase. Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă. 

Florin Piersic, în turneu cu Străini în Noapte

De mărțișor, Florin Piersic și Medeea Marinescu se vor afla pe scenă. Cei doi actori vor fi la Cluj-Napoca, cu spectacolul "Străini în noapte", atât pe 1 martie, cât și pe 2 martie, urmând ca pe 21 martie, să evolueze pe scena Teatrului Național din București. Cu "Străini în noapte", în regia regretatului Radu Beligan, Florin Piersic și Medeea Marinescu vor evolua la Craiova pe data de 4 aprilie la Ploiești.

Pe 18 aprilie, actorii revin cu acest spectacol în București, iar pe 19 aprilie vor fi la Pitești. Turneul celor doi actori nu se oprește aici. Pe data de 10 mai, ei vor juca în fața spectatorilor din orașul de la poalele Muntelui Tâmpa, iar pe 11 mai vor juca la Sibiu. Peripluul lor continuă. La Iași se vor afla pe data de 7 iunie. Pe 8 iunie vor juca la Bacău. În luna iulie, Florin Piersic și Medeea Marinescu vor juca pentru timișoreni, respectiv pe data de 4 și 5 iulie. 

Anul acesta, Florin Piersic a mers cu Dan Negru pentru prima dată la Dubai, apoi a ajuns și în Germania, unde a suținut două spectacole alături de colega lui, Medeea Marinescu. Cei doi au dat două reprezentații la nemți cu „Străini în noapte”, în orașele Dusseldorf și Frankfurt.

Medeea l-a cunoscut pe Piersic pe platourile de filmare, unde acesta filma alături de părinții ei. „Pe când filma la <Eu, tu și Ovidiu’>, când s-au născut surorile mele gemene, el a devenit nașul lor de botez. E ca o legătură de rudenie, el fiind tatăl spiritual al lor și, normal, este, pentru totdeauna, în familie.”, declara Medeea Marinescu. Piesa se joacă de 15 aniPiesa ”Străini în noapte” a avut premiera în România în anul 2007 cu actorii Florin Piersic și Emilia Popescu.

Ea a fost înlocuită cu Medeea Marinescu în anul 2010. Povestea acestui spectacol de teatru a început în 2006, când regretatul Radu Beligan s-a dus să vadă o piesă care îi atrăsese atenţia prin capul de afiş, care era Alain Delon. Piesa se numea „Les Montagnes Russes” a lui Eric Assons şi se juca la sala „Elvira Popesco” a Teatrului particular „Marigny”.

Era pentru prima oară când Alain Delon juca, după foarte mulţi ani, într-o piesă de teatru. Lui Radu Beligan i-a plăcut piesa şi, când a revenit în ţară, i-a povestit lui Florin Piersic toată tărăşenia. „Florine, tu eşti potrivit pentru rolul ăsta. Vrei?”.  Marele actor a vrut, Radu Beligan s-a apucat de tradus, împreună cu Liviu Dorneanu, au dat un alt titlu piesei (acum se numeşte „Străini în noapte”) şi așa au trecut 15 ani de când ea se joacă la noi! 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net