Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Dan Negru l-a dat de gol pe marele actor

Ultima actualizare:

Dan Negru a dezvăluit ce mesaj se aude atunci când Florin Piersic când nu răspunde la telefon. Moderatorul l-a sunat pe marele actor în timpul unei emisiuni. Pentru că „Mărgelatu” nu a răspuns, a intrat automat un mesaj vocal înregistrat de Piersic, care i-a uimit pe cei prezenți în platou, dar și pe îndrăgitul prezentator TV.

Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon
Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon

Episodul inedit s-a petrecut în timpul emisiunii Jocul Cuvintelor. Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic pentru a ajuta un concurent și a pus telefonul pe speaker. 

„Ce mesaj are Piersic înregistrat în telefonul lui? Avea telefonul închis si i-a intrat mesageria”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram, unde a și publicat momentul din emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Florin Piersic Jr., confesiune tulburătoare despre relația cu tatăl său

Mesajul lui Florin Piersic când nu răspunde la telefon. „Vă doresc tot ce îmi doresc mie”

„Da, aţi sunat la Florin Piersic. Sunt bine! Asta e cel mai important. Bine, în sensul în care sunt sănătos. Şi dumneavoastră vă doresc la fel. Vă mulţumesc că m-aţi sunat şi dacă doriţi să îmi lăsaţi un mesaj, atunci foarte bine.

Aşteptaţi mesajul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine m-a sunat, ce număr aveţi şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ce îmi doresc mie, Florin Piersic!", este mesajul înregistrat de marele actor. 

Foarte Interesant: Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Dan Negru, moment comic de ziua lui Florin Piersic 

Celebrul Florin Piersic a împlinit 86 de ani pe 27 ianuarie. Cu ocazia zilei de naștere a îndrăgitului actor, prezentatorul Dan Negru a ținut să îi ureze acestuia un mesaj special, în mediul online. Momentul a fost unul savuros.

Prietenul meu face azi 68 de ani. Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea hai să punem și anii așa..” mi-a spus zilele astea. 68 vs 86. Acu' câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat : „Atunci când eu eram Mărgelatu', aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?"

Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu' rămâne ...Măsura omului e omenia. Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a fost mesajul lui Dan Negru pentru marele actor Florin Piersic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net