Imaginile cu Florin Piersic dărâmat de durere! Marele actor a izbucnit în lacrimi la înmormântare

Florin Piersic a suferit enorm chiar de ziua lui, aniversare pe care a petrecut-o la cimitir, după ce și-a condus prietenul pe ultimul drum. Cântărețul Ovidiu Purdea Someș a povestit durerea și suferința prin care a trecut marele actor chiar de ziua lui, după ce prietenul lui Eugen Albu a încetat din viață.

florin piersic legendele jpeg
Florin Piersic, pe scena teatrului

Coincidența face că prietenul bun al lui Florin Piersic a fost înmormântat chiar de ziua lui, pe 27 ianuarie, când a împlinit 86 de ani. Reacția actorului după moartea lui Eugen Albu este emoționantă, mai ales că a făcut o mărturisire cu lacrimi în ochi despre dispariția prietenului său. 

„Florin m-a prins de braț și mi-a spus: ‘Nu pot să cred că Eugen nu mai este! Tot ce se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea, va crește sau va coborî, lumea fără Eugen Albu, fără prietenul nostru, nu va mai fi la fel.

Iartă-ne, Eugen, dragă! Noi suntem mai muritori decât tine!”, este ceea ce Florin Piersic a spus despre momentul în care Eugen Albu a fost îngropat, spune Ovidiu Purdea Someș.

image
Florin Piersic, la înmormântarea prietenului său, Eugen Albu

Cel mai lacrimogen lucru pe care Florin Piersic l-a spus, dărâmat de durere, despre bunul său amic, cel pe care îl regretă până la sfârșitul zilelor.

„M-a luat de braț, am coborât împreună scările și mi-a mai zis: Astăzi, ziua mea, i-o dăruiesc lui Eugen Albu. Am să mă retrag undeva în singurătate, am să mă rog pentru el, mă rog pentru voi, mă odihnesc și apoi va veni o altă zi”, a povestit Ovidiu Purdea Someș la Antena 3.

stanga
dreapta
florin piersic dan negru 840x500 jpeg
dan negru cu florin piersic
florin piersic dan negru JPG
piersic florin JPG
dan negru florin piersic JPG
dan negru florin piersic jpg
dan negru florin piersic dubai png
florin piersic legendele jpeg

Florin Piersic, în doliu și suferință după moartea lui Eugen Albu

Pe celebrul actor l-a legat o mare prietenie cu epigramistul Eugen Albu, născut în județul Alba. Acesta a studiat în Cluj Napoca Filologie, după care a fost președintele cenaclului Satiricon al epigramiștilor din Cluj.

image
Epigramistul Eugen Albu

De altfel, omul de cultură a fost și membru fondator al Uniunii Epigramiștilor din România, a publicat 14 cărți, iar lucrările sale au apărut în peste 60 de analogii de epigramă publicate în România, plus alte țări.

image

„Pe Eugen Albu epigramistul, de care mă leagă o veche prietenie… în proză, îl consider un fotograf al sufletului omenesc, precis, sagace, neîndurător, lăsând loc de speranță dictonului Ridendo castigat mores (Prin râs se corectează lucrurile)”, a declarat Florin Piersic potrivit cluj24.ro.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg