Rapper-ul MF Doom a murit în urmă două luni, dar soţia lui a anunţat decesul de abia acum

Ultima actualizare:

    MF Doom este considerat unul dintre cei mai buni rapperi din istoriefoto: Getty
MF Doom este considerat unul dintre cei mai buni rapperi din istoriefoto: Getty

Rapper-ul MF Doom, considerat unul dintre cei mai buni artişti de hip-hop din istorie, a murit la doar 49 de ani. Soţia lui a fost cea care a făcut anunţul, în ultima zi a lui 2020, menţionând că MF Doom a murit de fapt pe 31 octombrie.

MF Doom, pe numele real Danie Dumile, a fost unul dintre cei mai respectaţi rapperi şi producători din lumea hip-hopului. Artistul a fost mereu retras, purtând inclusiv mască pe scenă, iar moartea lui e învăluită şi ea de mister. Anunţul a fost făcut pe 31 decembrie 2020, de soţia lui, Jasmine, pe contul de Instagram al lui MF Doom. 

"Cel mai bun soţ, tată, învăţător, elev, partner de afaceri, iubit şi prieten pe care puteam să îl am. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai arătat, pentru copiii şi familia noastră. Mulţumesc că m-ai învăţat să iert şi să dau noi şanse, să nu judec aşa repede. Lumea mea nu va fi la fel fără tine. Cuvintele nu pot exprima cât însemni pentru mine", a scris ea în dreptul unei imagini cu artistul. La final, a adăugat că MF Doom a murit de fapt pe 31 octombrie. Cauza morţii nu a fost anunţată, conform guardian.com. 

Cine a fost MF Doom

MF Doom s-a născut în Londra, în 1971, dar s-a mutat la New York în copilărie. A început să facă muzică din anii 1990, dar în 1997 a adoptat look-ul pentru care avea să devină cunoscut, masca argintie similară cu cea a Doctorului Doom din benzile desenate Marvel. Masca a fost mai apoi schimbată pentru a semăna cu una purtată de un personaj din "Gladiatorul". A lansat o serie de album, cel mai important fiind Madvillainy, considerat unul dintre cele mai bune album ale anilor 2000. 

Moartea lui a şocat lumea muzicii, numeroşi rapperi aducându-i un tribut şi numindu-l "un rapper unic, genial şi cu o influenţă importantă". 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net