Nosfe, primele imagini oficiale de la înmormântare. Soția artistului a transmis un mesaj emoționant

Ultima actualizare:

Vestea că Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani a zdruncinat lumea muzicii. Marți, 18 octombrie, a avut loc înmormântarea, ce s-a desfășurat la Biserica Izvorul Tămăduirii, unde colegii de trupă precum și alți artiști i-au adus un ultim omagiu. Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, era teribil de îndurerată, cu toate acestea a transmis un mesaj emoționant, în ziua în care l-a condus pe ultimul drum pe cel care a fost sufletul ei pereche. 

Nosfe, primele imagini oficiale de la înmormântare
Nosfe, primele imagini oficiale de la înmormântare

Nosfe, pe numele său Darius Vlad Crețan, a fost înmormântat azi, în cadrul unei ceremonii restrânse și foarte emoționante, la care au participat colegii de breaslă și soția artistului, Mădălina Crețan. Slujba a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, județul Ilfov și a fost oficiată de mai mulți preoți în fața a zeci de persoane, care s-au strâns pentru a-și lua adio de prietenul și artistul Nosfe. 

Citește și: Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la Chefi la cuțite! „Nu știu ce s-a întâmplat”

Oamenii și-au manifestat regretul cu privire la moartea lui Darius Vlad Crețan, la mormântul artistului adunându-se o mulțime de coroane de flori. Potrivit Antena Stars, soția lui Nosfe a căzut în genunchi în fața fotografiei cu artistul și a plâns copleșită de durere. La înmormântarea lui Nosfe au luat parte mai multe vedete, printre care Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, Augustin Viziru și Serghei Mizil, mai notează sursa citată. 

Vezi și: Speak aruncă în aer industria muzicală! Iată drama care-l măcina pe Nosfe!: «Să fie trași la răspundere!»

Membrii trupei Șatra Benz au publicat câteva imagini oficiale, alături de mesajul «Te iubim la infinit».

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a adresat câteva cuvinte de mulțumire celor care și-au manifestat sprijinul în ultimele zile. 

«Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi»

Citește și: Doliu în muzica românească! A murit Nosfe de la Șatra Benz

Nosfe avea probleme financiare din cauza contractului cu casa de discuri

Nosfe și-a început cariera în muzică în 2022, dar a devenit cunoscut după ce s-a alăturat trupei Șatra Benz. În ciuda faptului că a scris și a produs piese de succes pentru alți artiști, acesta se confrunta cu probleme financiare, din cauza casei de discuri cu care avea contract. Aceste detalii au fost dezvăluite recent de Speak, printr-o postare extrem de sinceră despre industria muzicală din România.  

«Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. Eu îmi doresc ca ăștia care trag sforile cu ștate vechi în industrie să prinși și trași la răspundere. În nicio țară din lumea asta nu este posibil ca un artist care strânge mii de oameni la concerte, care vinde bilete, care are zeci de milioane de views, să aibă probleme cu banii.», a comentat Speak

Nosfe a încetat din viață după ce susținut un concert cu trupa Șatra Benz în Capitală la Romaero. Potrivit membrilor din trupă, lui Nosfe i se făcuse rău în timpul show-ului și fost nevoit să se dea jos de pe scenă. Artistul a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net