Sebastian Țopescu, bucătarul cu corset de la „Chefi la cuțite”, amintiri emoționante despre tatăl lui, celebrul jurnalist sportiv

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sebastian Țopescu (23 de ani), bucătarul cu corset de la „Chefi la cuțite”, a povestit pentru Click! despre clipele petrecute cu regretatul său tată, jurnalistul sportiv Cristian Țopescu, dar și despre relațiile lui de iubire.

Fiul celebrului comentator sportiv, pasionat de fashion și film

Sebastian Țopescu, unul dintre copiii regretatului Cristian Țopescu, și-a făcut debutul la TV după participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a primit un 10 de la Cătălin Scărlătescu. dar și un șorț de aur de la Florin Dumitrescu. El nu a trecut proba, deși rețeta lui era destul de „fashion”, însă le-a adus zâmbetul pe buze celor trei chefi, care au aflat lucruri interesante despre tânărul de 23 de ani.

Fashion editorul a declarat, în exclusivitate pentru Click!, cu ce clipe frumoase își încarcă sufletul atunci când îi este greu și dor de tatăl său.

„Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă.

Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el. Rememorez acele clipe când jucam împreună șah și mă lăsa să câștig. El avea un talent aparte care mă făcea să cred că sunt cel mai bun și reușesc să îl înving dar nu era deloc așa. După mi-am dat eu seama, când am mai crescut, cum stau cu adevărat lucrurile.”, a declarat  Sebastian Țopescu, pentru Click!.

Sebastian Țopescu este singur, n-are parteneră de viață!

Bucătarul cu corset de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că este singur, nu are o iubită și se focusează mai mult pe cariera profesională.

 „O iubită nu am, pentru că nu am timp. Sunt mereu plecat pe drumuri și nu se leagă nimic. Ultima mea iubită a fost Valentina, de care m-am despărțit tot din cauza programului nostru. Nu aveam timp să ne dedicam unul altuia. Eram plecați amândoi pe drumuri, ne vedeam foarte rar și am stabilit împreună că cel mai bine este să punem punct”, a mai spus Sebastian Țopescu, pentru Click!.

Sebastian Țopescu, pasionat de gătit?

Fiul regretatului Cristian Țopescu ne-a mai spus că a învățat de gătească de nevoie! El a  surprins pe toată lumea cu prezența lui, în calitate de concurent, în show-ul culinar “Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

„Gătesc de nevoie, nu de plăcere! Îmi place gătitul puțin. Nu prea am avut timp așa mult să învăț din cauza programului încărcat pe care îl am. Ultima dată am gătit paste cu vongole. Mai gătesc când vin prietenii pe la mine, în rest, nu prea”, a mai explicat Sebastian Țopescu, pentru Click!.

Citeste si: Cu ce se ocupă fratele vitreg al Cristinei Țopescu. Fiul lui Cristian Țopescu învață în Italia

Sebastian Țopescu, pasionat de modă și tot ce înseamnă fashion

Mulți se așteptau că mezinul regretatului comentator sportiv să devină fotbalist sau comentator tv, la fel că tatăl său. Însă, puștiul a avut înclinații artistice, așa că și-a ales cu totul altă meserie decât Cristian Popescu sau sora lui, Cristina Țopescu.

„Lucrez în momentul de față și de acasă și de la birou…mai sunt și plecat. Sper să nu mai vină pandemia să ne restricționeze din nou. Profesez ca și stilist pentru vedete și încerc să mă țin și de profesia de fashion editor. Fac din toate și de toate și nu îmi mai rămâne timp de nimic”, a mai spus fashion editorul, pentru Click!

Vezi si: Fiul cel mic al lui Cristian Ţopescu a debutat la TV. „Așa mă exprim eu. Din copilărie am fost așa”

Click spune!

Regretatul comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață, în 2018, la vârsta de 81 de ani. Acesta a avut trei copii. Pe regretata prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, care a fost și primul copil din mariajul cu Rodica, pe Cristi, cel de-al doilea copil, din căsătoria cu Rosemarie, și pe Sebastian, pe care l-a conceput cu Christel Ungar, o femeie mai tânără decât el cu 29 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net