Ce a ucis-o pe Cristina Țopescu. Legiștii au finalizat raportul în cazul morții sale

Ultima actualizare:

    Ce a ucis-o pe Cristina Țopescu
Ce a ucis-o pe Cristina Țopescu

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au finalizat analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice în cazul morții Cristinei Țopescu.

Legiștii au finalizat raportul în cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Documentele vor ajunge, o dată cu dosarul de expertiză medico-legală, la procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

La mai bine de un an de când aceasta a fost găsită fără suflare în propria locuință din localitatea ilfoveană Otopeni, s-a demonstrat științific ce a ucis-o pe Cristina.

Totul ține de o afecțiune cardiacă pe care legiștii o luaseră în calcul, chiar după autopsia cadavrului, ca principală ipoteză morții ziaristei. 

”Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, au dezvăuit surse medico-legale pentru evz.ro.

Cristina Țopescu a murit acum un an

Cristina Țopescu a urcat la ceruri la finalul lunii decembrie 2019, însă trupul neînsuflețit a fost găsit în casă abia pe data de 12 ianuarie 2020, după ce o vecină a cerut ajutorul autorităților, îngrijorată că nu o mai văzuze de multă vreme. Deși unii cunoscuți o credeau plecată în vacanță, Cristina Țopescu a murit neștiută de nimeni, înainte de Anul Nou. Cristina Țopescu a postat ultima dată pe Facebook a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Iar pe WhatsApp a fost activă până în 28 decembrie 2019. Specialiștii cred că decesul a survenit imediat după acea dată. Vestea că s-a stins a lovit ca un trăsnet toată lumea mondenă. Vedeta a fost incinerată pe data de 16 ianuarie 2020, la crematoriul Vitan Bârzești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
andreea spataru1 jpg
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net