Un an fără Cristina Țopescu. Îndrăgita jurnalistă a murit cu un mare regret: "Eu n-am copii decât ai altei specii»

Ultima actualizare:

    Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de anifoto: Mediafax
Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de anifoto: Mediafax

S-a scurs un an de la dispariția prematură a Cristinei Țopescu. Celebra jurnalistă a murit la numai 59 de ani, la un an și jumătate după ce ne-a părăsit tatăl ei, celebrul comentator Cristian Țopescu, care a murit pe data de 15 mai 2018. Discretă cu viața ei privată, Cristina Țopescu a vorbit însă cu emoție despre cel mai mare regret al ei: și-ar fi dorit să fie mamă.

Cristina Țopescu a urcat la ceruri la finalul lunii decembrie 2019, însă trupul neînsuflețit a fost găsit în casă abia pe data de 12 ianuarie 2020, după ce o vecină a cerut ajutorul autorităților, îngrijorată că nu o mai văzuze de multă vreme. Deși unii cunoscuți o credeau plecată în vacanță, Cristina Țopescu a murit neștiută de nimeni, înainte de Anul Nou. Cristina Țopescu a postat ultima dată pe Facebook a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Iar pe WhatsApp a fost activă până în 28 decembrie 2019. Specialiștii cred că decesul a survenit imediat după acea dată. Vestea că s-a stins a lovit ca un trăsnet toată lumea mondenă. Vedeta a fost incinerată pe data de 16 ianuarie 2020, la crematoriul Vitan Bârzești.

Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enorm
Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enorm

Cristina Țopescu și-a dorit enorm copii

Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această mare dorință. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că să devină mamă a fost o dorință arzătoare, însă din păcate acest lucru a devenit imposibil. Cristina Țopescu a declarat că și-a alinat această durere după ce a adoptat câinii pe care îi considera parte din familia e. 

Cristina Țopescu: „Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri!”

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Citește și:

Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png