Cu ce se ocupă fratele vitreg al Cristinei Țopescu. Fiul lui Cristian Țopescu învață în Italia

Ultima actualizare:
Sebastian, însoțit de mama sa, Christel Ungar, la ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu
Sebastian, însoțit de mama sa, Christel Ungar, la ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu

Cu siguranță că, dacă ar mai fi trăit, tatăl lui ar fi fost mândru de el! Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv Cristian Țopescu, și-a făcut apariția joi, la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Țopescu. Tânărul în vârstă de 21 de ani este pasionat de modă și urmează cursurile Institului European de Design din Milano.

Îmbrăcat într-o haină neagră din piele lungă până în pământ, cu sacou, cămașă și pantaloni negri pe dedesubt, cu un accesoriu în formă de cruce atașat la guler și o coafură bob cu breton lung, care îi acoperea fruntea - așa a apărut fiul cel mic al lui Cristian Țopescu la Crematoriul Vitan-Bârzești din Vitan, la ceremonia de incinerare a trupului neînsuflețit al surorii sale mai mari.

O apariție extravagantă, greu de recunoscut, însă prezența lui alături de Christel Ungar a deslușit imediat ”misterul”. Sebastian Felix are 21 de ani, este mezinul regretatului cronicar sportiv, iar studiile pe care le urmează în afara țării explică stilul său vestimentar.

Regretatul Cristian Țopescu, într-o fotografie de familie, alături de cei trei copii, Cristina, Cristian și Sebastian
Regretatul Cristian Țopescu, într-o fotografie de familie, alături de cei trei copii, Cristina, Cristian și Sebastian

După absolvirea liceului ”Andrei Șaguna”, din Sibiu, Basti, așa cum îi spun apropiații, s-a înscris la două facultăți din străinătate, pe care le studiază în paralel. Tânărul este student la Viena,  la una dintre cele mai vechi și mai mari universități din Europa. În paralel, Sebastian urmează și cursurile Institului European de Design, din Milano.

IED este unul dintre cele mai renumite institute de profil din lume, o școală privată de design fondată în 1966 de Francesco Morelli. Școala este organizată în patru discipline: design, modă, comunicare vizuală și management. Se pare că și Cătălin Botezatu ar fi urmat cursurile acestui institut.

Pasiunea lui Basti Țopescu pentru fashion este foarte mare, devreme ce fotografiile postate pe rețelele sociale îl prezintă mereu în pas cu moda. Tânărul este și un bun cunăsctor al limbilor străine și vorbește germana, engleza și italiana la un nivel avansat.


    Regretatul Cristian Țopescu, într-o fotografie de familie, alături de cei trei copii, Cristina, Cristian și Sebastianfoto: arhivă personală
Regretatul Cristian Țopescu, într-o fotografie de familie, alături de cei trei copii, Cristina, Cristian și Sebastianfoto: arhivă personală

Cum s-au cunoscut Cristian Țopescu și mama lui Sebastian, Christel Ungar

Despre cea de-a treia soție, regretatul comentator sportiv a vorbit într-un interviu pentru Revista Tango. “Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentam acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult. 

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție”, a povestit Cristian Țopescu. Pe vremea aceea, regretatul comentator sportiv avea 61 de ani, iar Christel, 32. Din această iubire s-a născut cel de-al treilea copil al ui Cristian Țopescu, Sebastian.

Citește și:

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu și-a sunat fiica în noaptea de Anul Nou

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei ei. «Este inuman»

Mama Cristinei Țopescu, copleșită de durere la căpătâiul fiicei. «Iubirea vieții mele»

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net