Câți bani a câștigat Andreea Esca anul trecut! Vedeta de la Pro TV are împreună cu soțul ei mai multe afaceri

Ultima actualizare:

Cât de mare este salariul Andreei Esca? Asta se tot întreabă românii din 1995, de când îndrăgita prezentatoare de ştiri a apărut pentru prima oară la Pro TV. Ei bine, acest mister n-a fost deslușit nici până acum, dar putem să vă spunem că celebra prezentatoare deține împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, mai multe firme care fac profit.

Câți bani a câștigat Andreea Esca anul trecut
Câți bani a câștigat Andreea Esca anul trecut

Dacă salariul vedetei de la Pro TV pare să fie cel mai bine păzit secret din România, când vine vorba de afacerile vedetei lucrurile par să fie ceva mai puțin misterioase.

Andree Esca și partenerul ei au avut câștiguri de peste 1,3 milioane de lei în 2021, echivalentul a 260.000 de euro, arată site-ul oficial al Ministerului Finanțelor, potrivit Capital.

Ce afaceri au Andreea Esca și Alexandre Eram

Vedeta de la Pro TV are împreună cu soțul ei mai multe afaceri
Vedeta de la Pro TV are împreună cu soțul ei mai multe afaceri

Îndrăgita prezentatoare a știrilor de la Pro TV are o firmă care îi poartă numele și care are ca obiect de lucru producția cinematografică, video și de programe de televiziune.

Societatea nu are niciun angajat, însă profitul pe anul 2021 a fost de 337.581 de lei, echivalentul a 67 de mii de euro. Cu doi ani în urmă, firma a ieșit pe minus cu 39.000 de lei, scrie Adevărul.

În plus, Esca și soțul ei sunt asociați la firmele Atelierul de Vise SRL și Oberwood SRL. Prima compania a pierdut 57.000 de lei în 2021. Același lucru s-a întâmplat și cu un an în urmă. 

În schimb, firma Oberwood, care oferă spații de cazare în Porumbacu de Sus din județul Sibiu, a adus un profit de 213.000 de lei, echivalentul a 42.600 de euro, conform sursei citate.

Soțul Andreei Esca este acționar și la alte firme

Alexander Eram este singurul acționar de la firma A List Magazine SRL, unde nu figurează niciun angajat. În 2021, profitul net al acestei firme a fost de 529.877 de lei, adică aproximativ 100.000 de euro.

De asemenea, soțul Andreei Esca este asociat la alte trei firme. Una dintre aceste companii nu a avut nicio activitate, în timp ce celelalte două au realizat un profit de 530.000 de lei. Este vorba despre Pew Industrie SRL și Sonya Mod SA, iar cota soțului vedetei de la Pro TV a fost de aproape 270.000 de lei în 2021, conform sursei citate.

Ce spune fiica Andreei Esca despre salariul mamei sale

Alexia Eram, fiica Andreei Esca a vorbit recent despre salariul mamei sale, într-o apariție la TV. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, iubita lui Mario Fresh a făcut o dezvăluire șocantă. Aceasta a transmis că nici măcar ea nu știe câți bani primește mama sa în fiecare lună.

„E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a precizat Alexia Eram pentru Antena Stars.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net