Diana Sar, sexy actrița din Vlad, nu-și găsește iubit: „Nu știu ce e cu bărbații ăștia!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana Sar, actrița care s-a făcut remarcată în serialul „Vlad”, uimește cu noi declarații! A vorbit fără perdea despre viața ei amoroasă. Momentan, frumoasa actriță cu corp de model stă pe tușă. Motivul? Nu prea ar mai fi bărbați grijulii în ziua de azi. Vedeta a făcut o radiografie sinceră a vieții ei amoroase.

E singură cuc și face ravagii pe unde trece! Chiar și așa, cu trupul sexy de gazelă, pe care și-l pune în valoare cum știe mai bine pe la petreceri, frumoasa actriță a ajuns la 27 de ani și nu reușește să-și găsească jumătatea. A tot încercat până acum, dar a avut dezamăgiri de proporții în dragoste. Nici măcar ciorba reîncălzită n-a mers în cazul ei!

Citește și: Ce sacrificii face un model pentru a arăta bine? Diana Sar: „Au fost multe...”

Diana Sar: „Cea mai mare prostie a fost să mă împac cu fostul!”

  • Diana, te văd singură peste tot. Unde ți-e iubitul? 

Încerc să mă împac cu fostul, cu unul dintre ei. Glumesc! Adevărul e că am mai încercat și a fost cea mai mare prostie să mă împac cu fostul!

  • Știi că se zice că ciorba reîncălzită nu prea are gust. Așa e?

Au fost momente în care a fost o idee bună să ne împăcăm și după aia au fost momente în care am simțit chestia asta de ciorbă reîncălzită care chiar nu e forte bună. Vedem, mai încerc o dată!

Mai vezi și: Scene erotice cu Diana Sar în lungmetrajul „Dosarul 631" / FOTO

Diana Sar: „Pe partea emoțională nu sunt împlinită deloc!”

  • Cum ești la ora asta? Împlinită în amor sau îți cauți încă jumătatea?

Pe partea emoțională nu sunt împlinită deloc, mai am momente din alea în care îmi pierd speranța. Profesional sunt, însă, bine!

  • Văd o mulțime de femei frumoase, deștepte, dar singure. Ce se întâmplă? Suntem prea pretențioase?

Și eu văd același lucru, dar poate dorim să atingem niște idealuri care sunt din povești mai mult. Nu știu ce-i cu bărbații ăștia! De fapt, nu știu sigur dacă suntem noi mai pretențioase sau nu, cred că depinde de la femeie la femeie. Eu știu că sunt foarte pretențioasă.

  • Cum ar trebui să fie iubitul tău?

Trebuie să aibă inteligență emoțională, să fie deschis, să știe să comunice când este o problemă. Să aibă o pasiune pe care să o urmeze și să aibă grijă de mine.

Mi-am dat seama că am zis că vreau să fim mereu împreună, să mergem la sală împreună și am uitat să zic că vreau să mă iubească, să nu mă lase singură, să simt că îi pasă de mine.

  • Să iubească el mai mult sau tu?

Mi-ar plăcea să fie cât de cât egal! M-ar deranja și să iubesc eu mai mult, dar și să mă sufoce el. Important e că atunci când trag doi cai la o căruță să tragă în aceeași direcție.

  • Ce bărbat îți place ție? Ai totuși un model?

Adrien Brody! Sunt gata oricând, dacă mă sună am plecat!

Face partea din comunitatea LGBT!

Diana Sar a devenit cunoscută pentru activitatea ei ca model, fiind protagonista a numeroase editoriale de modă.  A apărut, apoi, și în celebrul serial „Vlad”, care a fost difuzat, în urmă cu câțiva ani, la PRO TV, unde a jucat rolul Roxanei.

Actrița a avut, însă, o viață amoroasă marcată de decepții până acum. Chiar ea a mărturisit că a fost a captivă într-o relație toxică ani la rând. Diana Sar  a recunoscut, la un moment dat, că ar fi avut o aventură și cu un coleg de-al său, despre care nu a știut nimeni. Numele bărbatului cu care s-a iubit vedeta este Dan Ursu, și el actor cunoscut .

Dezamăgită de bărbați, Diana Sar (27 de ani) a dezvăluit, recent, că face parte din comunitatea LGBT, dar că nu a găsit până acum femeia cu care ar putea să înfiripe o relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net