Diana Sar, răspuns surprinzător la întrebarea ”Ai fost vreodată legată și maltratată?”

Diana Sar, model și actriță, interpreta Roxanei Stamate din serialul "Vlad" de la Pro TV, ne-a spus câteva lucruri inedite despre ea într-un interviu nonconformist.

Diana Sar își dorește o relație serioasă în noul an
Diana Sar își dorește o relație serioasă în noul an

Ideea interviului a pornit de la faptul că ne-am întâlnit la premiera filmului "The 355", cu Penelope Cruz și Diane Kruger, dar și cu românul Sebastian Stan.

  • Te consideri o femeie puternică, precum cele din pelicula de acțiune "The 355"?

Diana Sar: Sunt și eu o femeie puternică, nu știu dacă semăn cu ele, aștept să văd filmul și apoi voi spune.

  • Cât de puternică ești?

Atât de puternică încât pot să fiu independentă, să mă iubesc...

  • Ai trăit vreo scenă asemănătoare ca cea din "Vlad", când personajul Miki, jucat de Victoria Răileanu, era legată și maltratată? Ți s-a întâmplat vreodată așa ceva?

Să mă gândesc, poate în vreo relație (râde). Dar nu exact presiunea aceea.

  • Dacă ai fi spion și ți s-ar cere să spui adevărul...

N-am o problemă să spun adevărul, ci mai degrabă să-mi păstrez diplomația. N-aș vorbi pe cineva de rău, dar despre mine aș spune orice. Depinde, dacă sunt spioană. Poate am o viață dublă sau triplă în același timp.

  • Apropo de asta, ai avut două relații în același timp?

Niciodată nu am avut două relații în același timp, pentru că mi se pare că s-ar consuma prea mult timp, energie și până la urmă tot eu m-aș stresa. Mai degrabă n-aș avea relații monogame, ci mai degrabă relații mai relaxate cu anumite persoane. De ce ai vrea să rănești pe cineva?

  • În cei 26 de ani ai tăi, care a fost cea mai tare chestie care ți s-a întâmplat?

Aș spune că să joc pe scena teatrului Național...

  • Mai degrabă ceva nebunesc, de exemplu să sari cu parașuta...

Am sărit de la 4.000 de metri și mi s-a părut mai intens să fiu pe scenă. M-am speriat mai mult când am sărit cu parașuta, dar mi-a plăcut mai mult să fiu pe scenă, e altă adrenalină care îmi place mai mult.

  • Ce ți-ai dori să faci anul acesta ieșit din comun?

Nu este ieșit din comun, dar anul acesta, gata, îmi doresc o relație.

  • Ai putea să ne spui câte relații ai avut până acum?

Am avut două mai importante și câteva scurte de câteva luni. Dar cele două importante au fost cele mai lungi.

  • Ai un jurnal în care ți le notezi?

Nu, pentru că acestea rămân tatuate pe suflet, nu am nevoie de carnețel.

  • Citisem undeva, la un moment dat, că ai avut sute de relații...

Am fost întrebată într-un interviu câți iubiți am avut, într-adevăr, și în momentul ăla nu mă gândeam la iubiți, ci la prieteni, amici cu care m-am distrat și am zis că nu știu, că nu i-am numărat. Am fost întrebată dacă au fost 100 și eu am zis nu chiar 100 hahaha. Și așa a ieșit titlul articolului, că am avut 100 de iubiți, un număr rotunjit.

  • Ce preferi, un bărbat bogat și urât sau unul frumos și sărac?

Cred că cel mai mult contează conexiunea avută de mine cu el. Nu mă interesează dacă e bogat sau nu, mă interesează să aibă pasiune și să lucreze ceva, nu să stea și să nu facă nimic cu viața lui. Îl prefer pe cel cu care am o conexiune și după care m-am aprins.

  • Pozezi extrem de sexy pe rețelele de socializare, chiar și la evenimente vii îmbrăcată sexy. Crezi că vei mai avea secrete față de viitorul bărbat din viața ta?

Față de persoana cu care voi fi nu o să mai am secrete, dar asta nu înseamnă că nu o să mai am o aură de mister. Nu o să am ceva să ascund. Cât despre toate fotografiile mai deocheate, mă aștept să-i placă.

  • Ce urmează pentru tine anul acesta?

A apărut filmul "Investitorii" pe Netflix și mai am un film, dar a cărui premieră va fi amânată. Voi vedea ce proiecte mai am și în rest mă focusez foarte tare pe online.

  • Cu ce actor din "Vlad" ți-ar plăcea să mai joci?

Cu Olimpia Melinte, cu Adi Nartea, cu Emilian Oprea, cu cât mai mulți, mi-ar place să ne reîntâlnim în alte proiecte.  

Diana Sar şi-a început cariera ca model

Diana Sar s-a făcut remarcată în rolul Roxanei din serialul „Vlad” (PRO TV), dar a lucrat multă vreme, din adolescenţă, ca model. A ajuns pe mariile podiumuri din lume şi a recunoscut că acele experiențe au ajutat-o în cariera ei de actriţă.

„Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol. Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele”, a povestit Diana Sar, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net