FOTO Diana Sar, între doi bărbați și în viața reală, și în serialul "Vlad". Cu cine am surprins-o la terasă

29 iulie 2020
article img
Diana Sar și-a pus masca în momentul în care a intrat în localfoto: Mihai Ionescu

În serialul "Vlad", de la PRO TV, Diana Sar (25 de ani) iubește doi bărbați, pe Vlad și pe Leo, dar nu poate fi cu nici unul. În viața reală, carismatica actriță umblă cu doi bărbați, dar nu este cu nici unul. Interpreta Roxanei din serialul "Vlad" a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de doi tineri, la o terasă din București. Click! a stat de vorbă cu actrița despre această întâlnire, dar și despre viața ei în vremuri de pandemie.

  • Click!: Ce faci, Diana, cum este vara asta pentru tine?

Diana Sar: Foarte frumoasă, relaxantă, nu am foarte multe proiecte, dar am fost câteva weekenduri la mare, la soare și m-am simțit bine.

  • Mai filmezi pentru serialul "Vlad"? A fost reluat pe micile ecrane, iar persoanajul tău e încă acolo.

Da, știu, am văzut că s-a reluat. Însă, din păcate, nu mai joc în viitoarele episoade ale serialului. Sau cine știe ce va fi.

  • Cum stai cu viața particulară, ești îndrăgostită?

Nu prea îmi place să vorbesc despre acest lucru și nu o voi face.

  • Ai fost surprinsă recent, la o terasă, cu doi bărbați, frați gemeni. Este unul dintre ei iubitul tău așa cum se zvonește?

Nu e nici o legătură, sunt frații Gavriliu, Ciprian și Alex, care au cont de Youtube și ii puteți cauta acolo să vedeți ce fac ei exact. Lucrăm la un sketch, la o scenetă, care va apărea în maxim două săptămâni pe canalul lor de Youtube. Nu este nici unul iubitul meu, pur și simplu este vorba doar despre un proiect pentru care repetam și care va apărea curând. După cum știți, sunt actriță.  

article img
Diana Sar pune țara la cale cu frații Gavriliu, doi buni prieteni cu care lucrează la un proiectfoto: Mihai Ionescu
  • Din păcate, multe dintre proiectele de teatru s-au anulat...

Da, avem o piesă care nu se joacă pentru că nu avem unde, decorurile sunt foarte mari și suntem foarte mulți actori în aceea piesă. Vom vedea ce se va mai întâmplă pe parcus.

  • Însă te putem vedea în câteva reclame și videoclipuri

Da, am fost solicitată pentru diverse reclame pentru haine și am apărut în videoclipul celor de la AlbNegru, care s-au relansat într-o nouă formulă. Cam atât. Vom vedea ce va mai fi.

Citește și:

Diana Sar din serialul “Vlad” iubește doi bărbați, dar nu poate fi cu nici unul. Cum arată actrița în realitate

Uite câte reclame fac actorii din serialul «Vlad»! Adrian Nartea, Diana Sar și Andrei Aradits, cei mai solicitați