Ce sacrificii face un model pentru a arăta bine? Diana Sar: „Au fost multe...”

Mulți dintre noi o cunoaștem pe Diana Sar de pe micul ecran, însă înainte de a da lovitura cu serialul „Vlad”, vedeta a fost model. A călătorit în multe țări și a colaborat cu mari case de mode, iar experiența din acest domeniu a ajutat-o să se dezvolte din multe puncte de vedere.

Cu toate acestea, industria frumuseții nu este chiar atât de glam pe cât pare din exterior. De multe ori, modelele ajung să recurgă la gesturi drastice pentru a-și menține silueta, iar acestea le pot pune în pericol sănătatea.

Vezi și: Scene erotice cu Diana Sar în lungmetrajul „Dosarul 631" / FOTO

Astfel, Diana Sar povestește că a ținut diete extreme, acestea având efect nu doar asupra corpului său, ci și asupra sănătății. Acum pivește întreaga experiență dintr-o altă perspectivă și susține mersul la nutriționist, căci alegerile pe care le-a făcut atunci nu sunt deloc sănătoase.

Nu rata: Diana Sar, răspuns surprinzător la întrebarea ”Ai fost vreodată legată și maltratată?”

Diana Sar, despre experiența ca model

„Au fost multe diete pe care le-am ținut după capul meu și care m-au afectat. Cred că cea mai drastică a fost cea în care mâncam doar carne…oribil. Când eram model am încercat mai multe lucruri, dar recomand să se meargă la nutriționist”, a declarat Diana Sar, la PRO TV.

Acum are o siluetă la care multe persoane visează să ajungă, dar promovează, mai presus de orice, sănătatea. Actrița a mărturisit cum, la un moment dat, a început chiar să se îngrașe din cauza alimentației haotice. Acest lucru nu i-a adus doar câțiva centimetri în plus, în jurul taliei, ci și o gaură în buget, căci pierdea job-uri pe bandă rulantă.

„Mă simțeam vinovată, era o tulburare alimentară”

„Am avut perioade în care m-am îngrășat din cauză că țineam cinci zile o dietă prea drastică și două zile mâncam foarte mult. A fost o zi în care am mâncat nouă înghețate. Mă simțeam vinovată, era vorba de o tulburare alimentară, dar m-am vindecat în vreo cinci ani de muncă.

Am suferit, era un efect Yo-yo, un cerc vicios, țineam o dietă, nu era bine făcută, mâncam mai mult decât trebuia, sufeream, mâncam pe furiș”, a mai precizat vedeta.

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
Așa arată gândacul din care se obține colorantul alimentar numit carmin sau E120 FOTO Wikipedia
mae news.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu