Filmul de pe Netflix pe care nimeni nu are curaj să-l privească. Îți dă șoc total încă de la început!

Ultima actualizare:

O combinație fantastică de horror și supranatural cu o poveste ieșită din comun! Așa am putea descrie filmul „Eli" de pe Netflix care a făcut furori. Puțini oameni îl pot vedea până la sfârșit.

netflix shutterstock jpg

„Eli", filmul de groază care face furori pe Netflix

Acesta este primul film de la Paramount Players care nu a primit o lansare în cinematografe, însă pe Netflix a reușit să capteze întreg publicul. Filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor, cu laude pentru performanțele și atmosfera sa, dar și critici pentru ritmul mai lent de desfășurare al acțiunilor.

Eli (Charlie Shotwell) este un copil de 11 ani foarte bolnav. Acesta este obligat să poarte un costum de astronaut în cea mai mare parte a timpului, deoarece sistemul său imunitar este atât de slab încât aerul obișnuit l-ar putea ucide. Într-un ultim efort de a-și vindeca fiul, părinții lui Eli (Kelly Reilly și Max Martini) îl duc pe băiat într-o casă veche și înfricoșătoare care a fost transformată într-o unitate medicală condusă de misterioasa Dr. Horn (Lili Taylor). Aceasta îi convinge pe mama și tatăl lui Eli că doar ea le poate salva fiul, iar Eli începe ceea ce par a fi niște proceduri medicale brutale, dureroase și bizare. Ce anume îi face Dr. Horn lui Eli - și dacă va reuși sau nu - este doar unul dintre misterele care stau la baza filmului care îi poartă numele. Casa ascunde multe secrete morbide pe care Eli le va descoperi pas cu pas.

Băiatul începe să experimenteze niște situații paranormale total înfricoșătoare și pare că nimeni nu îl crede în afară de Hailey, o fată care apare des în jurul conacului unde parcurge tratamentul și care este unul dintre personajele cheie al filmului. Oare tratamentele creează viziunile pe care le are Eli sau ceva supranatural încearcă să-l avertizeze de o nenorocire iminentă? Poate avea cu adevărat încredere în doctor sau în părinții lui? Va reuși, oare, Eli să se vindece? Asta veți afla chiar voi!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net