Cea mai tare comedie de pe Netflix. E plină de limbaj vulgar și scene cu tentă sexuală

Iubitorii de umor și comedii, menite să îi facă să râdă cu lacrimi, nu trebuie să rateze cea mai tare comedie de pe Netflix. Dacă ai puțin timp liber și vrei să te destinzi, Click! îți prezintă o comedie la care nu vei regreta că te-ai uitat.

image

Fără să pierzi timpul și să ajungi dezamăgit de anumite filme sau seriale de pe platforma de streaming, poți viziona cu încredere comedia care merită toate aprecierile - „Hangover 1”. Scenele amuzante cu tentă sexuală și pline de limbaj vulgar îți vor face ziua, sau seara, mult mai bună.

„Hangover 1”, comedia de pe Netflix care te va face să râzi cu lacrimi!

„Marea mahmureală 1” este o comedie de zile mari, care reușește cu ușurință să îți readucă zâmbetul pe buze. Pelicula prezintă o petrecere a burlacilor din Las Vegas, care scapă însă de sub control.

Deși petrecerea burlacilor suna destul de promițătoare și plină de momente plăcute, surpriza face că, mirele dispare, iar amicii săi nu reușesc să-și mai amintească nimic din cele întâmplate cu o seară în urmă.

Comedia americană din anul 2009 a fost regizată de către Todd Phillips. Scenariul a fost scris de Jon Lucas și Scott Moore, iar în rolurile principale au jucat actorii Ed Helms, Zach Galifianakis și Bradley Cooper. Cei trei actori au reușit cu ușurință să intre în pielea personajului și să ducă la bun sfârșit scene pline de umor și intrigă.

„Hangover”. FOTO: Netflix
„Hangover”. FOTO: Netflix

„Marea mahmureală” 2 și 3

,,Hangover”  2 și 3 au apărut câțiva ani mai târziu și reprezintă o continuare a primului film. În cele două pelicule de comedie, cinefilii au în continuare parte de porții zdravene de râs.

Comedia „Hangover 2” a apărut în anul 2011 și prezintă o altă întâmplare inexplicabilă prin care trece „haita de lupi”. Cei patru prieteni se reunesc în Thailanda, însă lucrurile nu sunt nici de data aceasta ușor de explicat. Aceștia se trezesc în camera unui hotel sordid din Thailanda și nu reușesc să-și explice cum au ajuns acolo.

Doi ani mai târziu, a fost realizată și cea-a de-a treia parte a comediei „Hangover”. Experiența de care au parte prietenii buclucași este sub orice critică! După ce „haita de lupi” revine în Las Vegas pentru a-l trata pe Alan, sfârșește, de fapt, într-o escapadă de zile mari alături de dl. Chow și temătorul șef mafiot, Marshall.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net