10 cele mai bune filme de pe Netflix în 2023. Ediția de aprilie

Dacă doriți să urmăriți un film bun, noi venim în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune recomandări! Topul celor mai bune filme de pe Netflix din luna aprilie, aduce o mulțime de surprize pentru toate gusturile!

netflix unsplash jpeg

Conform unui top realizat de cei de la Forbes, o bună parte din filmele de pe listă sunt realizate chiar de cei de la Netflix, însă aduce și alte producții. 

Cele mai bune filme de pe Netflix în aprilie 2023

The Magician's Elephant

Netflix a avut un mare succes cu filmele de animație, inclusiv cu cele două filme nominalizate la Oscar, „The Mitchells vs. The Machines” și „The Sea Beast”. Astfel, platforma de streaming încearcă să continue această serie în 2023 cu „The Magician's Elephant”, un film despre un băiat orfan care pleacă în căutarea surorii sale dispărute.

Your Place or Mine

Pentru orice fan al comediilor romantice în stilul anilor 2000, „Your Place or Mine” pare să fie alegerea perfectă. De la premisa sa absurdă, până la chimia naturală care există între cei doi protagoniști, această poveste de dragoste este un adevărat deliciu. Filmul urmărește doi buni prieteni care nu au avut vreun interes romantic unul față de celălalt, până în momentul în care au descoperit că s-ar potrivi perfect.

„Your Place or Mine” a fost regizat de Aline Brosh McKenna. Din distribuție fac parte Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Tig Notaro și Steve Zahn.

You People 

Fără îndoială, cel mai amuzant film lansat recent pe Netflix în 2023 este „You People”, o comedie despre relațiile rasiale din America. Filmul se concentrează pe un cuplu care încearcă să își obișnuiască părinții conservatori cu relația lor.
„You People” a fost regizat de Kenya Barris și îi are în distribuție pe Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus și Eddie Murphy.

Luther: The Fallen Sun

Dacă ați fost fan al serialului polițist, „Luther”, atunci cu siguranță trebuie să urmăriți revenirea complexului personaj în „Luther: The Fallen Sun”. Acest film se concentrează pe personajul Luther, care evadează din închisoare pentru a rezolva un caz care îl bântuie de ani de zile.

The Women King

Femeile puse în funcții până de curând specifice bărbaților este un laitmotiv ce apare tot mai frecvent în filme, spre bucuria tuturor.

The Woman King spune povestea unui grup de femei războinice care protejează regatul african Dahomey. Filmul a fost regizat de Gina Prince-Bythewood și o are în distribuție pe Viola Davis.

Pamela, a love story

Printre celebritățile care și-au format un public fidel de-a lungul anilor, se numără și Pamela Anderson. Acest documentar se concentrează asupra vieții ei iconice, cu imagini inedite și jurnale personale incluse.

True Spirit

Unele povești par atât de suprarealiste încât nu ar putea fi adevărate. „True Spirit” intră în această categorie. Producția urmărește poveste unui adolescente din Australia în vârstă de 16 ani care încearcă să navigheze singură în jurul lumii. Povestea îi are în rolurile principale pe Teagan Croft, Cliff Curtis și Anna Paquin.

The Pale Blue Eye

Cu Christian Bale în rolul unui detectiv, „The Pale Blue Eye” se dovedește a fi un mister, care vorbește despre un criminal în serie care ia viețile mai multor tineri cadeți.

JUNG_E

Fiecare an pare să aducă cu el o serie de filme de acțiune științifico-fantastice post-apocaliptice. Iar una dintre producțiile acestea este și „JUNG_E”. Filmul are loc în viitorul apropiat și prezintă un laborator de inteligență artificială în care se duce un mare efort de a pune capăt unui război civil prin clonarea creierului unui războinic renumit.

We Have a Ghost

Cea mai de succes comedie de până acum pare să fie „We Have a Ghost”, o peliculă care se concentrează pe o familie care devine un fenomen pe rețelele de socializare după ce descoperă că locuința lor este bântuită de o fantomă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net