Comedia cerută de întreaga planetă a intrat pe Netflix! Are un actor de top și te face să râzi cu lacrimi

Dacă nu ai ce să faci cu timpul liber, un film de comedie bun pe Netflix te scapă sigur din impas. Platforma de streaming oferă mai multe variante. Click! îți arată la ce trebuie să te uiți, fără să rămâi dezamăgit.

Filmul a fost lansat în 2015 / sursa FOTO: Cinemagia
Filmul a fost lansat în 2015 / sursa FOTO: Cinemagia

„Nuntași de închiriat” este o comedie care merită toate laudele. Personajul principal, dar și celelalte sunt atât de amuzante încât îți vor face seara, sau ziua, depinde de caz, mult mai bună.

Comedia Netflix este marca Jeremy Garelick, cel care a mai făcut și filmul Best Worst Weekend Ever, a fost lansat în anul 2015 și s-a bucurat de un succes imens. În rolurile principale au fost distribuți Kevin Hart, Kaley Cuoco și Josh Gad.

Despre ce este vorba în comedia „Nuntași de închiriat”

Doug, personajul principal, este cel mai de treabă tip care poate exista. Dar, din cauza faptului că este foarteeee timid, are și o problemă cu adevărat dificilă. În două săptămâni se căsătorește cu femeia visurilor sale și nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare.

Din întâmplare află de existența companiei Best Man Inc., care furnizează cavaleri de onoare pentru tinerii însurăței ca Doug. Ce nu știe simpaticul mire este că atunci când bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), va avea parte de o nuntă de neuitat, plină de glume de bun gust.

Un alt film de Jeremy Garelick care merită „toți banii”

De curând, Jeremy Garelick a lansat un film a cărei primă parte a rupt toate topurile Netflix. Este vorba despre Murder Mystery 2. 

Comedia cu Adam Sandler și Jennifer Aniston în rolurile principale este disponibilă pe celebra platformă de streaming din 31 martie. 

Povestea pe scurt este cam așa:  când un polițist din New York (Adam Sandler) își ducea în sfârșit soția (Jennifer Aniston) într-o călătorie demult promisă prin Europa, o întâlnire întâmplătoare în avion făcea ca cei doi să fie invitați pe iahtul luxos al lui Malcolm Quince, un miliardar mai în vârstă.

Așa începea Vacanță Criminală, film ce avea să continuie cu un sequel, Murder Mystery 2. Când Quince este ucis, cei doi deveneau suspecții principali în povestea polițistă plină de haz, dar reușesc să găsească vinovații pentru crima din Italia, scrie cinemagia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net