3 comedii romantice în 2023 care te vor binedispune. Una e plină cu scene de sex!

Ultima actualizare:

Dacă vreți să vedeți un film cu o poveste de dragoste, dar care să vă și stârnească amuzamentul noi venim cu propunerile perfecte pe care să le urmăriți în acest weekend pe Netflix! Cele mai frumoase comedii romantice de până acum.

netflix jfif

Top 3 comedii romantice

Prieteni cu beneficii

Uneori, oamenii își doresc doar intimitate fizică, fără tot efortul emoțional care poate veni cu o relație serioasă. Dacă asta sună îți sună cunoscut sau empatizezi cu situația atunci această comedie romantică este alegerea perfectă pentru tine. În ea joacă Justin Timberlake și Mila Kunis în rolul a doi prieteni care, ați ghicit, încep să aibă o relație fără obligații. Deși, vă oferim un mic spoiler, ajung să se îndrăgostească până la sfârșitul filmului, astfel că prieteniile cu beneficii se pot transforma uneori în ceva mai mult. Cei doi ajung să își dea seama că o prieteni cu beneficii doar le încurcă viața mai mult, dacă decid să rămână împreună sau nu, vedeți chiar voi!

Virgin la 40 de ani

Un film binecunoscut care provoacă și astăzi rumoare, dar și hohote de râs! Filmul vorbește despre Andy Stitzer, un introvertit timid de 40 de ani care lucrează ca supraveghetor de stoc la magazinul de electronice Smart Tech. A renunțat să mai încerce să facă sex după diverse încercări eșuate și trăiește singur într-un apartament cu o colecție de figurine și jocuri video. Aflat în mijlocul unei partide de poker cu colegii săi David, Jay și Cal aceștia află că de fapt, Andy este încă virgin. Lucrurile ajung să se schimbe însă atunci când Andy o întâlnește pe Trish, o mamă divorțată cu care începe să iasă la întâlniri. Lucrurile însă se complică în momentul în care decid să facă un pact.

Fără obligații

Filmul spune povestea a doi prieteni ce se cunosc din copilărie și care decid să facă un pact pentru a avea o relație fără obligații, adică fără să se îndrăgostească unul de celălalt și să înceapă o relație asumată. Emma și Adam au o relație strict fizică, fără minciuni, gelozie sau intimitate, însă sentimentele neașteptate complică în scurt timp lucrurile. Emma nici nu vrea să audă de relații, în timp ce Adam nu se mai gândește la așa ceva după ce tatăl său i-a furat iubita. Dacă ajung să se îndrăgostească cei doi protagoniști jucați de Natalie Portman și Ashton Kutcher sau nu, vedeți chiar voi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net