Filmul de pe Netflix la care puțini rezistă până la final. E una dintre cele mai înspăimântătoare pelicule din ultimii ani

Ultima actualizare:

Dacă ești fan al filmelor de groază, îți prezentăm unul dintre cele mai înspăimântătoare filme ale site-ului de streaming Netflix. Potrivit tabloidului britanic DailyStar, „Antropophagus”, o peliculă norvegiană, lansată în 2020, plină de răsturnări de situație terifiante, i-au „schimbat pentru totdeauna” pe urmăritori.

„Antropophagus”, unul dintre cele mai înspăimântătoare filme de pe Netflix
„Antropophagus”, unul dintre cele mai înspăimântătoare filme de pe Netflix

Utilizatorii Netflix au fost „schimbați pentru totdeauna” după ce au descoperit și vizionat un thriller norvegian terifiant, plin cu răsturnări de situație și suspans. Despre ce este vorba în film? „Antropophagus” urmărește o familie care trăiește în urma unui dezastru nuclear și participă la un eveniment caritabil la un hotel.

Personajele principale sunt Leonora (interpretată de Gitte Witt) și soțul ei Jacob ( interpretat de Thomas Gullestad), împreună cu fiica lor Alice – iar cu evenimentul numit „Țara Minunilor" nu este de mirare că urmăritorii au căzut în capcană încă de la început. Fără electricitate și mâncare, Leonora este fericită să audă despre o piesă de teatru într-una dintre puținele clădiri care au supraviețuit distrugerii.

Dar, ajunși la „spectacol” și atât de înfometați încât încep să culeagă carne cu mâinile goale după atâta timp fără mâncare, actorii (organizatorii piesei de teatru) dau startul acțiunii. Încet, încet, invitați să participe la orice spectacol care îi interesează oriunde în clădirea mare, atmosferic oamenii încep să dispară, iar lucrurile devin tot mai înfricoșătoare și cât se poate de serioase.

Ce au spus cei care au vizionat filmul

Nu la mult timp după ce familia a început să urmărească spectacolele, Leonora și soțul ei Jacob o pierd pe Alice într-unul dintre coridoarele lungi și întunecate. Pe măsură ce căutarea continuă, tot mai multe evenimente ciudate se adună.

Într-un final, cei doi descoperă că hotelul și „performanța” sa este un complot pentru a atrage și ucide oamenii disperați din localitățile și orașele din jur. Ce se întâmplă în continuare? Își găsesc fiica într-un final? Este reală, sau este doar o halucinație? Va trebui să urmărești filmul dacă te-am făcut curios.

„Am văzut acest film și nu am mai fost la fel de atunci”, „Categoric se joacă, cu mintea ta acest film”, „Doar ce am vizionat «Antropophagus» pe Netflix, este un film de groază mare și cu scene șocante din Norvegia”, au fost doar câteva din comentariile aduse de cei care au vizionat pelicula. Alți urmăritori l-au catalogat drept „dezgustător și grosolan”, iar unii au considerat filmul „ciudat de satisfăcător”.    

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net