O menajeră româncă de 23 de ani a furat bijuterii de 400.000 de euro de la turiștii unui hotel din Londra

Ultima actualizare:

O menajeră româncă, în vârstă de 23 de ani, a unui hotel de lux din Londra a plâns în instanță când a mărturisit că a furat bijuterii în valoare de aproape 400.000 de lire sterline de la turiștii cazați acolo, scriu cei de la Mirror. Femeia se află în acest moment în arest, acolo unde va rămâne cel puțin până la 5 aprilie, când judecătorii vor da o sentință legată de faptele pentru care a fost acuzată și pe care ea le-a și recunoscut.

O menajeră româncă își așteaptă sentința după ce a furat bijuterii de 400.000 de euro. Foto: Click.
O menajeră româncă își așteaptă sentința după ce a furat bijuterii de 400.000 de euro. Foto: Click.

Este vorba despre Sabrina Rova, o româncă în vârstă de doar 23 de ani, care a lucrat în luxosul hotel de cinci stele londonez Hilton, de pe Park Lane, nu departe de Palatul Buckingham.

Ceas Rolex Oyster și bijuterii cu perle Dior, printre lucrurile furate de româncă

În timpul petrecut acolo, tânăra de 23 de ani a furat mai multe bijuterii, inclusiv un ceas Cartier, cercei Cartier în valoare de peste 22.000 de lire sterline, un ceas Rolex Oyster în valoare de 17.000 de lire sterline și cercei cu perle Dior. 

Instanța a aflat și alte fapte săvârșite de Rova. Aceasta se pare că a sustras carduri de credit ale oaspeților hotelului Hilton și a mers la cumpărături la un magazin din apropiere, de unde a cumpărat mai multe obiecte de valoare.

sabrina rova jpg

Sabrina a plâns în fața judecătorilor

Sabrina Rova a pledat vinovată. Mai mult de atât, tânăra a plâns în fața judecătorilor de la Tribunalul de Magistrați din Westminster atunci când și-a recunoscut faptele, furtul de bijuterii și de ceasuri în valoare de 179.000 de lire sterline, dar și o fraudă.

Ea și-a folosit accesul în camerele oaspeților pentru a lua obiecte de valoare ce aparțineau turiștilor în iulie și septembrie anul trecut.

Tânăra făcea partea dintr-un „grup de crimă organizată”

Procurorul Alex Matthews a spus că, femeia de la curățenie face parte dintr-un „grup de crimă organizată”. Când a apărut în instanță, în noiembrie anul trecut, Sabrina Rova a putut fi văzută rugându-se în genunchi, în timp ce plângea. Rova a recunoscut furtul și fraudă de care a fost acuzată. Tânăra va rămâne în arest cel puțin până când magistrații vor da o sentință în acest caz, pe 5 aprilie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net