Ce colțișor de rai și-a făcut Andreea Bănică! „Am pus atâta pasiune”

Andreea Bănică (44 ani)  nu se poate plânge deloc! Totul pare să îi meargă din plin. Și-a făcut un hotel de lux de 4 stele în Eforie Nord, iar acum e în febra mutărilor în noua ei casă . A trecut la stadiul de căutat decorațiuni și mobilă și speră să găsească exact ce își dorește.

„De câteva săptămâni sunt într-o continuă căutare pentru mobilier și decorațiuni pentru noua casă…”, își anunța Andreea Bănică urmăritorii.

Artista este foarte încântată de faptul că își pregătește noul cămin în care va locui,  unul mult mai mare și mai spațios decât casa în care a petrecut o bună perioadă de timp în Cernica. Nu se mută departe, rămâne în același loc, dar a simțit nevoia să facă o schimbare pe care o explică, de altfel, tot pe Instagram.

Andreea Bănică: „Nu aveam bani. Am luat-o pe credit”

„Clar îmi va fi dor de casa noastră! Aici ne-am mutat în anul în care ne-am căsătorit, 2008. Apoi am născut-o pe Sofia Maria și la 7 ani jumate diferență l-am născut pe Noah Andrei. Copiii mei au pășit pragul pentru prima oară în această casă pe care am cumpărat-o când nu aveam toți banii strânși să o plătim. Am făcut un credit pentru jumătate de sumă, pe care l-am achitat ulterior pentru că nu dormeam liniștită pe pernă știind că avem o datorie”, povestește vedeta.

Andreei Bănică îi va fi dor de locuința în care și-a crescut copiii și și-a trăit toate realizările la intensitate maximă, amintirile fiind de neuitat. Cântăreața se gândește deja cum va încurca ușa vechii case cu cea nouă, însă este foarte nerăbdătoare să treacă la nivelul următor.

Ne leagă atâtea amintiri frumoase de prima noastră casă  încât mai mult ca sigur că atunci când ne vom întoarce din oraș vom greși poarta așa cum am făcut-o de atâtea ori când ne întorceam la apartamentul de pe Nerva Traian, înainte să locuim aici. Am pus atâta pasiune, iubire, în fiecare colțișor și nu am avut designer pe care să îl plătim cu mii de euro, cum se poartă mai nou, ci am personalizat-o pentru a ne simți noi bine. Fiecare plantă în parte este plantată de și cu mâinile noastre, iar în timp am ajuns să cunoaștem mult despre ele. Plantele dau viață și binecuvântează aerul de care avem atâta nevoie. Primăvara mă trezeam cu gândul să văd ce pom a mai înmugurit și îi vedeam evoluția de la o zi la alta, iar atunci când înflorea mă bucurăm ca un copil mic când vede o jucărie. Când am pierdut un copăcel am suferit enorm pentru că ador să am o grădină plină de culoare și miros îmbietor. Aceasta este casa mult visată. Casa speranței, casa cu liliac, cu ghiocei, zambile și narcise!

Vara îmi scoteam șezlongurile pe care mă întindeam ca pisica la soare, iar copiilor le umpleam piscina gonflabilă să se bălăcească până fugeam la mare. Toamna admiram grădina cum își schimbă culoarea, iar iarna făceam primul om de zăpadă la prima ninsoare”, și-a amintit cu drag artista, care nu va pleca prea departe de vechea ei casă așa că o va mai putea admira și vedea ori de câte ori simte nevoia.

Probabil îmi voi băga nasul în ea și pe viitor, să îmi văd florile dragi. Ce este bine, faptul că ne vom întoarce în același loc, pe partea dreaptă, însă la un număr fără soț, care are o însemnătate mare (nimic nu este întâmplător), ziua de naștere a Sofiei. Cifra norocoasă care sper să îmi aducă liniște, bunăstare, iubire, armonie și o viață  lungă, lipsită de griji. Se spune să nu îți pară rău după lucruri însă toate lucrurile din viața mea au avut o însemnătate aparte”, a mai spus, nostalgică, Andreea Bănică, dar în același timp nerăbdătoare să se mute în casa nouă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net