Wow! Andreea Bănică, lecție de asumare pentru vedetele din România! Nicio divă nu a mai făcut așa ceva

Ultima actualizare:

Andreea Bănică, 44 de ani, a apărut pe social-media așa cum nicio vedetă din România nu a mai făcut-o până la acest moment, total nemachiată, fără filtre, cu toate imperfecțiunile tenului la vedere, cearcăne, pete pigmentare etc. Artista a făcut un tutorial de make-up demonstrând că până și divele, asemenea celorlalte femei, au nevoie de magia machiajului pentru a arăta ca scoase din cutie. 

Andreea Bănică a dovedit fanilor, dar mai ales celor care au blamat-o de-a lungul timpului, că este o femeie foarte asumată, atunci când vine vorba de imaginea ei. Blondina nu se teme să se afișeze în fața publicului fără machiaj sau alte trucuri, cum ar fi filtrele de înfrumusețare. Recent, urmăritorii ei au avut un adevărat șoc, atunci când au văzut-o pe divă total schimbată față de cum o cunoșteau, cu cearcăne, pete pe față, riduri de expresie, într-un cuvânt, cu un look natural și imperfecțiuni, așa cum are orice femeie. 

Citește și: Andreea Bănică, în cea mai „obraznică" rochie! Nu oricine are curaj să o poarte

«Gata si tutorialul de machiaj pe care mi l-ati cerut! Aceasta vara ne-a dat batai de cap iar eu am iesit din ea patata toata cu toti factorii de protectie folositi 🙈 Tenul meu nu este perfect , am pistrui si pete insa cu un machiaj bun arata WOW!», a scris Andreea în descrierea clipului. 

Nu rata nici: Andreea Bănică, apariție fatală! Aveți grijă, imagini de infarct pentru sensibili

Andreea Bănică a demonstrat că într-adevăr are curaj și încredere în sine să se afișeze complet nemachiată, deși este o persoană publică. Artista a demonstrat cu acest gest că imaginile glossy de pe social-media nu reflectă adevărul, iar femeile nu ar trebui să se simtă complexate pentru că nu arată ca divele din showbiz, deoarece nimeni nu este perfect. 

Află și: Suferința Andreei Bănică: «Mă rog la o minune»!

Care a fost reacția internauților la «transformarea» Andreei Bănică

Desigur, gestul Andreei Bănică nu a fost apreciat chiar de toată lumea și au existat și câțiva hateri care i-au reproșat că folosește machiaj pentru a-și retușa imperfecțiunile tenului. Chiar dacă unii au postat anumite comentarii răutăcioase, a existat destulă lume care a apreciat demersul Andreei de a demonstra că pozele în care celebritățile arată perfect sunt de cele mai multe ori o iluzie. 

«Pe afara e vopsit gardul și înăuntru leopardul 😂 doar suntem divă», a fost unul dintre comentariile negative postate la clip.

«Mereu frumoasă și originală», a scris altcineva. 

Andreea Bănică a debutat pe scenă ca una dintre membrele trupei Exotic, alături de colegele ei, Claudia Pătrășcanu și Julia. Timpul a trecut, iar Andreea Bănică a devenit un artist solo, dra și o femeie împlinită din punt de vedere personal. Artista este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii, o fiică nume Sofia și un băiețel, Noah. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net