Andreea Bănică, în cea mai „obraznică" rochie! Nu oricine are curaj să o poarte

Ultima actualizare:

Andreea Bănică este o femeie frumoasă și perfect conștientă de atuurile sale. Artista este dezinvoltă și nu de puține ori se afișează în ipostaze foarte provocatoare pe pagina personală de Instagram. De data aceasta și-a surprins fanii îmbrăcând o rochie îndrăzneață! 

Andreea Bănică și-a dat gata fanii de pe Instagram
Andreea Bănică și-a dat gata fanii de pe Instagram

Andreea Bănică are 44 de ani și un tonus de invidiat! Ce-i drept, muncește din greu la sala de sport și este foarte atentă la dieta pe care o urmează pentru a se asigura că kilogramele nu scapă de sub control.

Citește și: Andreea Bănică a încins internetul! S-a fotografiat în lenjerie intimă 

Recent, îndrăgita solistă s-a afișat pe Instagram într-o rochie mini, neagră, cu un decupaj amplu la nivelul sânilor. Fanii au fost impresionați și s-au grăbit să aprecieze cadrele, în număr ridicat. Așa se face că Andreea a reușit să primească peste 5.000 de aprecieri în mai puțin de 14 ore! 

Andreea Bănică s-a fotografiat doar în lenjerie intimă 

Solista a vorbit, în repetate rânduri, despre faptul că părerea criticilor nu contează foarte mult pentru ea, ci doar modul în care se simte în propria piele! Zecile de imagini în ipostaze seducătoaree demonstrează că Andreea este sigură pe sine și propria frumusețe,iar gurile rele nu au cum să o demoralizeze în vreun fel!

Andreea Bănică arată impecabil la 44 de ani
Andreea Bănică arată impecabil la 44 de ani

Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”. 🤣🤣🤣Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣 ", scria Andreea, în urmă cu ceva timp, în dreptul unei imagini în care purta doar lenjerie intimă! 

Vezi și: Andreea Bănică, apariție fatală! Aveți grijă, imagini de infarct pentru cei sensibili 

Andreea Bănică este o mamă modernă 

Andreea este o mamă modernă și deschisă la minte. Are o fiică de 12 ani care i-a moștenit frumusețea. Întrebată cum ar reacționa dacă fiica ei i-ar spune, într-o bună zi, că dorește să pășească în cabinetul medicului estetician, solista a oferit un răspuns neașteptat. Soția lui Lucian Mitrea a declarat că nu ar avea nimic împotrivă întrucât o susține pe Sofia, indiferent de situație.  

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului

Andreea Bănică este căsătorită din anul 2008 cu Lucian Mitrea. Împreună au doi copii și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Cei doi soți s-au cunoscut în perioada liceului și au demonstrat că există și povești de dragoste cu final fericit, precum cele din basme. De Ziua Îndrăgostiților, Andreea l-a suprins pe Lucian Mitrea și i-a oferit cadou un tort delicios, cu o declarație personalizată. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net