Andreea B─ânic─â deschide ├«ntr-un final hotelul din Eforie! Surpriza de la parterul loca╚Ťiei

Andreea B─ânic─â┬áse poate ocupa, ├«ntr-un final, de afacerea ei de pe litoralul rom├ónesc, hotelul ├«n care ea ╚Öi so╚Ťul ei, Lucian Mitrea, au tot investit ├«n ultimii ani fiind ├«ntr-un final gata s─â ├«╚Öi ├«nt├ómpine clien╚Ťii. Iat─â c├ónd are loc inaugurarea, dar ╚Öi cum se m├óndre╚Öte c├ónt─ârea╚Ťa cu business-ul ei!

andreea banica22 png
Andreea Bănică deschide într-un final hotelul din Eforie! Foto: Instagram

Andreea B─ânic─â ╚Öi┬áso╚Ťul ei,┬áLucian Mitrea, au investit bani grei ├«n lucr─ârile hotelului din Eforie, ├«ns─â acestea au durat mai mult dec├ót a fost estimat, loca╚Ťia nefiind gata la timp atunci c├ónd s-a deschis sezonul estival.

Vezi aici povestea hotelului:┬áAndreea Banic─â e disperat─â! Pierderi finaciare ├«n plin sezon: ÔÇ×Nu e gata hotelul de la mare!ÔÇŁ

Andreea Bănică, pregătită să își inaugureze hotelul din Eforie

├Än prezent ├«ns─â, solista se afl─â la mare ├«mpreun─â cu familia pentru a pune la punct ultimele detalii legate de afacere, anun╚Ť├ónd c─â loca╚Ťia urmeaz─â c├ót de cur├ónd s─â ├«╚Öi deschid─â por╚Ťile.

Se pare că artista s-a deplasat personal în Eforie pentru a pune lucrurile în mișcare, strunind personalul și ocupându-se de ultimele amănunte, înainte de marea deschidere. 

Dup─â mai multe luni de munc─â, Andreea B─ânic─â a anun╚Ťat m├óndr─â c─â la data de 15 iulie va avea loc inaugurarea hotelului. Mai mult dec├ót at├ót, artista are deja totul rezervat!

ÔÇ×Pe 15 iulie o s─â fie plin hotelul. ╚śtiu c─â v─â place ceea ce a ie╚Öit, ╚Öi nou─â ne place cum arat─â, este altceva.(..)ÔÇŁ, a scris Andreea B─ânic─â pe contul ei personal de Instagram.

Nu rata:┬áEXCLUSIV Iat─â hotelul Andreei B─ânic─â, de la Eforie: ┬źTrebuie s─â ├«i alegem un nume ╚Öi la anul ├«l inaugur─âm┬╗

Andreea B─ânic─â are planuri mari cu afacerea de pe litoral

Totodat─â, de╚Öi a durat ceva s─â-l aduc─â la stadiul ├«n care se afl─â ├«n prezent, Andreea B─ânic─â se m├óndre╚Öte acum cu produsul finit, l─âud├ónd calitatea serviciilor pe care le ofer─â. Aceasta le-a explicat admiratorilor ei c─â hotelul ei ╚Öi al so╚Ťului s─âu este ÔÇ×la alt nivelÔÇŁ fa╚Ť─â de cele din Eforie Nord.

ÔÇ×Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel dec├ót ce este ├«n Eforie. Am pus mult suflet ╚Öi ne dorim ca oaspe╚Ťii s─â se simt─â bine ╚Öi s─â pre╚Ťuiasc─â munca noastr─â.", a mai spus Andreea B─ânic─â.

andreea banica21 png
Andreea Bănică îmbină utilul cu plăcutul, în timp ce se află la mare Foto: Instagram

Planurile ei nu se termin─â aici ├«ns─â! Andreea B─ânic─â a dezv─âluit c─â are de g├ónd ca la parterul hotelului s─â aduc─â ╚Öi un lan╚Ť de magazine, pentru ca celor caza╚Ťi s─â nu le lipseasc─â niciodat─â nimic.┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png