Andreea Bănică deschide într-un final hotelul din Eforie! Surpriza de la parterul locației

Andreea Bănică se poate ocupa, într-un final, de afacerea ei de pe litoralul românesc, hotelul în care ea și soțul ei, Lucian Mitrea, au tot investit în ultimii ani fiind într-un final gata să își întâmpine clienții. Iată când are loc inaugurarea, dar și cum se mândrește cântăreața cu business-ul ei!

Andreea Bănică deschide într-un final hotelul din Eforie! Foto: Instagram
Andreea Bănică deschide într-un final hotelul din Eforie! Foto: Instagram

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au investit bani grei în lucrările hotelului din Eforie, însă acestea au durat mai mult decât a fost estimat, locația nefiind gata la timp atunci când s-a deschis sezonul estival.

Vezi aici povestea hotelului: Andreea Banică e disperată! Pierderi finaciare în plin sezon: „Nu e gata hotelul de la mare!”

Andreea Bănică, pregătită să își inaugureze hotelul din Eforie

În prezent însă, solista se află la mare împreună cu familia pentru a pune la punct ultimele detalii legate de afacere, anunțând că locația urmează cât de curând să își deschidă porțile.

Se pare că artista s-a deplasat personal în Eforie pentru a pune lucrurile în mișcare, strunind personalul și ocupându-se de ultimele amănunte, înainte de marea deschidere. 

După mai multe luni de muncă, Andreea Bănică a anunțat mândră că la data de 15 iulie va avea loc inaugurarea hotelului. Mai mult decât atât, artista are deja totul rezervat!

Pe 15 iulie o să fie plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(..)”, a scris Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram.

Nu rata: EXCLUSIV Iată hotelul Andreei Bănică, de la Eforie: «Trebuie să îi alegem un nume și la anul îl inaugurăm»

Andreea Bănică are planuri mari cu afacerea de pe litoral

Totodată, deși a durat ceva să-l aducă la stadiul în care se află în prezent, Andreea Bănică se mândrește acum cu produsul finit, lăudând calitatea serviciilor pe care le oferă. Aceasta le-a explicat admiratorilor ei că hotelul ei și al soțului său este „la alt nivel” față de cele din Eforie Nord.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.", a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică îmbină utilul cu plăcutul, în timp ce se află la mare Foto: Instagram
Andreea Bănică îmbină utilul cu plăcutul, în timp ce se află la mare Foto: Instagram

Planurile ei nu se termină aici însă! Andreea Bănică a dezvăluit că are de gând ca la parterul hotelului să aducă și un lanț de magazine, pentru ca celor cazați să nu le lipsească niciodată nimic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net