Andreea Banica e disperată! Pierderi finaciare în plin sezon: „Nu e gata hotelul de la mare!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A venit sezonul estival și Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, nu au reușit să dea în folosință nici acum hotelul de la Eforie Nord, în care au investit bani grei! Solista e disperată și speră ca totuși vara asta să se termine lucrările, care trenează de doi ani de zile. Hotelul se află în stadiu de finalizare și a fost deja rezervat în totalitate!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au făcut hotel la Eforie Nord Sursa: Instagram
Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au făcut hotel la Eforie Nord Sursa: Instagram

De doi ani de zile, Andreea Bănică și Lucian Mitrea se chinuie să-și deschidă un hotel de patru stele pe faleza de la Eforie Nord, localitatea lor natală. Lucrările au fost demarate pe pandemie și nu s-au finalizat nici până în prezent. Cântăreața a tot sperat ca hotelul să fie terminat încă de vara trecută, dar iată că a început sezonul estival 2022 și stabilimentul tot nu e gata.

"Hotelul e rezervat în totalitate"

În aceste zile, Lucian Mitrea a plecat la mare împreună cu fiul său, Noah, pentru a superviza lucrările, iar de mâine și Andreea va fi acolo, împreună cu fiica ei, Sofia.

Lucian a plecat la mare cu Noah să vadă ce se întâmplă cu hotelul nostru! Uite că a început sezonul și nu e gata nici acum. Nici nu știu dacă va fi gata vara asta. E păcat, pentru că pierdem bani. Hotelul e rezervat în totalitate de nu știu când, dar nu se mai termină lucrările.

Am bagat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut facem acest hotel! Sper să iasă cum îmi doresc!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

a vândut casa de la Eforie! 

Hotelul are plajă privată, patru stele, are trei nivele ce găzduiesc doar apartamente, iar parterul e destinat unui spațiu comercial. Andreea Bănică deținea o casă în Eforie Nord, dar a decis să o vândă și a investit toți banii în hotel.

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, sunt originari din Eforie Nord și dețin mai multe proprietăți acolo, inclusiv terenul pe care au ridicat hotelul. Proiectul este unul mai vechi, însă Lucian Mitrea l-a abandonat un timp pentru unul mult mai mare. Impresarul a devenit și dezvoltator imobiliar, cu mai mult de 100 de apartamente și garsoniere finalizate și vândute în Comuna Pantelimon, la doi pași de București.

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 30 de ani. Cei doi sunt din Eforie și s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți, iar Lucian Mitrea a fost primul bărbat din viața Andreei Bănică. Au împreună doi copii superbi, Maria Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net