Andreea Bănică, hărțuită sexual de 2 ori în liceu. „Aveam o fustă lungă, până la glezne”

Andreea Bănică a făcut mărturisiri tulburătoare din perioada liceului. Vedeta a recunoscut în timpul unei emisiuni că a fost hărțuită sexual de două ori în tinerețe.

stanga
dreapta
andreea banica
andreea banica (2) jpg
andreea banica
andreea banica
5 caseta operatii andreea banica aunita 74496000 jpeg
andreea banica
andreea banica egipt jpeg
andreea banica
andreea banica

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a deschis un capitol trist din viața ei. Vedeta a relatat două situații tensionate din vremea când mergea la liceu.

Primul moment în care Andreea Bănică a fost hărțuită sexual. „Tremuram din toate încheieturile”

Fosta solistă din trupele Exotic și Blondy a povestit că a fost hărțuită sexual de două ori. Prima dată s-a întâmplat cu un profesor de meditații și „a fost un episod foarte urât”. Acesta a încercat s-o sărute.

„M-am speriat foarte tare și în momentul acela, am cerut să merg la baie. Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. (...) Mică, necoaptă la minte, nu știam nici cum să procedez, dar mi-am pus tot felul de întrebări.

Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine”, a povestit Andreea Bănică.

stanga
dreapta
image
image
image
image

Artista a povestit că drumul spre casă după acel episod a fost un „coșmar”. I-a relatat mamei sale incidentul, dar nu știa cum să se ascundă de tatăl de ei care ar fi putut să reacționeze foarte violent cu respectivul profesor.

„Am încercat să nu vadă emoția, să nu dau de bănuit, să ascund cât mai bine, deși am spus că nu știu să ascund destul de multe lucruri, nu știu să mint. I-am spus mamei mele și cred că atunci m-am eliberat și mama mi-a spus într-adevăr să nu îi spun tatălui meu, că va ieși foarte rău, că se duce și îl omoară”, a dezvăluit vedeta în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. Al doilea episod tensionat

Al doilea moment în care Andreea Bănică a fost hărțuită sexual a avut loc tot în liceu, iar personajul negativ a fost un alt profesor. Totul s-a petrecut când acesta i-a cerut să iasă la tablă și să își ridice fusta.

„A doua oară, a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă, că nu puteam să mă ridic. El m-a pus să scriu sus, la începutul tablei.

Mă rog… Să mă întind ca să vadă mai multe lucruri. I-am spus că nu pot să mă întind că mă ține fusta și atunci el mi-a spus că pot să ridic de ea. În momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul să fac, dar nu am făcut”, a mai relatat Andreea Bănică.

Andreea Bănică s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, urmată de Blondy, dar a rămas în atenția publicului prin cariera solo. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg