Andreea Bănică, hărțuită sexual de 2 ori în liceu. „Aveam o fustă lungă, până la glezne”

Ultima actualizare:

Andreea Bănică a făcut mărturisiri tulburătoare din perioada liceului. Vedeta a recunoscut în timpul unei emisiuni că a fost hărțuită sexual de două ori în tinerețe.

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a deschis un capitol trist din viața ei. Vedeta a relatat două situații tensionate din vremea când mergea la liceu.

Primul moment în care Andreea Bănică a fost hărțuită sexual. „Tremuram din toate încheieturile”

Fosta solistă din trupele Exotic și Blondy a povestit că a fost hărțuită sexual de două ori. Prima dată s-a întâmplat cu un profesor de meditații și „a fost un episod foarte urât”. Acesta a încercat s-o sărute.

„M-am speriat foarte tare și în momentul acela, am cerut să merg la baie. Tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. (...) Mică, necoaptă la minte, nu știam nici cum să procedez, dar mi-am pus tot felul de întrebări.

Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea și că nu mai poate să facă nimic cu mine. Mi-a dat voie să plec. Eu, așa cum învățasem de la părinții mei, eram un copil supus, cu rușine”, a povestit Andreea Bănică.

Artista a povestit că drumul spre casă după acel episod a fost un „coșmar”. I-a relatat mamei sale incidentul, dar nu știa cum să se ascundă de tatăl de ei care ar fi putut să reacționeze foarte violent cu respectivul profesor.

„Am încercat să nu vadă emoția, să nu dau de bănuit, să ascund cât mai bine, deși am spus că nu știu să ascund destul de multe lucruri, nu știu să mint. I-am spus mamei mele și cred că atunci m-am eliberat și mama mi-a spus într-adevăr să nu îi spun tatălui meu, că va ieși foarte rău, că se duce și îl omoară”, a dezvăluit vedeta în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Andreea Bănică, hărțuită sexual în liceu. Al doilea episod tensionat

Al doilea moment în care Andreea Bănică a fost hărțuită sexual a avut loc tot în liceu, iar personajul negativ a fost un alt profesor. Totul s-a petrecut când acesta i-a cerut să iasă la tablă și să își ridice fusta.

„A doua oară, a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic de fustă, că nu puteam să mă ridic. El m-a pus să scriu sus, la începutul tablei.

Mă rog… Să mă întind ca să vadă mai multe lucruri. I-am spus că nu pot să mă întind că mă ține fusta și atunci el mi-a spus că pot să ridic de ea. În momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul să fac, dar nu am făcut”, a mai relatat Andreea Bănică.

Andreea Bănică s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, urmată de Blondy, dar a rămas în atenția publicului prin cariera solo. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net