Andreea Bănică a primit un bolid de lux de la soțul ei, de 1 iunie. Cât a costat fabulosul cadou

Ultima actualizare:

Andreea Bănică este cu siguranță cea mai răsfățată mamică din showbiz, de ziua Internațională a Copilului și asta datorită soțului ei, Lucian Mitrea, ce i-a făcut cadou o mașină de teren, în valoare de zeci de mii de euro. 

Blondina a primit de 1 iunie de la soțul ei, autoturismul pe care și-l dorea de foarte multă vreme. Este vorba de o mașină de teren foarte sofisticată, un jeep, al cărui preț pornește de la 45.000 de euro dar poate ajunge și la 75.000 de euro, în funcție de opțiunile suplimentare solicitate de client. 

Citește și: Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare!

Andreea Bănica a împărtășit azi, pe rețelele de socializare, un clip cu fabulosul moment în care soțul ei îi dezvăluie marea surpriză, ce o aștepta în fața porții, de la vila familiei. Din imagini se poate observa că bolidul achiziționat de Mitrea este dotat cu o serie de utilități suplimentare, astfel că prețul depășește lejer 50.000 de euro. 

Nu numai vedeta s-a bucurat de autoturismul extravagant, ci și fiul ei, Noah, în vârstă de șase ani. Băiețelul moștenește aceeași pasiune pentru mașini ca și mama sa, căci a reacționat extraordinar de entuziasmat în momentul în care a văzut autoturismul. 

Părinții lui Noah l-au lăsat să se urce pentru câteva minute la volanul fabulosului jeep, fapt ce i-a umplut inima de bucurie, apoi mama sa i s-a alăturat la volanul mașinii. 

Andreea Bănică a mai primit de la soțul ei un buchet superb de bujori, astfel că blondina a avut parte de o zi perfectă, care a făcut-o să radieze de fericire. 

La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta si nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit?”, a scris Andreea Bănică, în dreptul postării. 

Care este cea mai recentă intervenție estetică a Andreei Bănică

Andreea Bănică împărtășește fanilor pe contul ei de Instagram fiecare moment important, astfel că atunci cînd și-a făcut o nouă procedură estetică, vedeta a fost surprinzător de sinceră cu fanii ei. 

Citește și: VIDEO Andreea Bănică, o nouă intervenție estetică! A documentat fiecare pas

Vedeta a relatat pe Instagram fiecare pas pe care l-a urmat în cadrul unei proceduri de întinerire a feței. Bănica a recunoscut că și-a făcut injecții cu acid hialuronic, pentru stimularea colagenului, ce-i conferă un ușor aspect de lifting, urmate apoi de un tratament cu lumină roșie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net