Andreea Bănică își caută «femeie în casă»! Ce pune la bătaie cântăreața

Andreea Bănică a anunțat recent pe rețelele de socializare că se pregătește să își mărească familia, însă nu așa cum ne-am fi gândit prima oară. Cântăreața își dorește să găsească o persoană care să aibă grijă de casă și de copii și căreia să îi încredințeze întreaga gospodărie atunci când ea și soțul ei sunt plecați. Iată ce pretenții are, dar și ce oferă în schimb!

Andreea Bănică are nevoie de o mână de ajutor în gospodărie Foto: arhivă
Andreea Bănică are nevoie de o mână de ajutor în gospodărie Foto: arhivă

Andreea Bănică are un program încărcat, cântăreața ajungând la decizia că ar fi binevenită o mână de ajutor în privința treburilor gospodărești. Astfel, aceasta a apelat la rețelele de socializare pentru a-și găsi o persoană care să aibă grijă de casă, dar și copiii săi, cât ea și soțul ei sunt plecați.

Andreea Bănică își caută „femeie în casă”

Artista a specificat că își dorește ca cea care acceptă acest job să o facă pe termen lung și să devină parte din familie. Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească persoana cu pricina nu sunt multe și țin de resposabilități obișnuite, cum ar fi întreținerea curățeniei și gătitul. Cât despre calități, aceasta trebuie doar să iubească copiii și animalele, pentru o bună colaborare cu familia Andreei.

Citește și: Wow! Cât de superbă s-a făcut fiica Andreei Bănică: «A crescut, s-a maturizat, este frumoasă. Nu știu cu cine seamănă»

M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră, să aibă grijă de casă și de copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească casa, să gătească și să nu aibă obligații.

Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung.

Apelez la prietenii mei din online care să ducă vestea mai departe și poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă, cu bune și cu rele. Oferim și locuință de serciviciu.”, a scris Andreea Bănică pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Bănică este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, iar cei doi soți au împreună doi copii, o fiică, Sofia, și un băiețel, Noah. Pe lângă aceștia, familia mai are și un fiu „blănos”, Nino, patrupedul familiei.

Citește și: Ce mamă grijulie este Andreea Bănică! Iată cum își răsfață vedeta fiul bolnăvior

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net