Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare!

Ultima actualizare:

Andreea Bănică a manifestat un interes special față de nunta lui Kourtney Kardashian, mai exact față de rochia de mireasă a vedetei americane, care, în mod surprinzător, seamănă extraordinar de mult cu cea purtată de blondină, în ziua nunții ei, în 2009. 

Andreea Bănică, 43 de ani, a publicat pe contul de Instagram, la secțiunea story o serie de imagini de la nunta ei cu Lucian Mitrea, care o înfățișează într-o rochie de mireasă, scurtă, strâmtă, decoltată, cu un voal voluminos, adică o ținută ce seamănă izbitor de mult cu cea purtată de Kourtney Kardashian, la nunta cu Travis Barker.

Citește și: Kourtney Kardashian, mireasă în cea mai scurtă şi strâmtă rochie posibil

Andreei Bănică se pare că nu-i scapă nimic, mai ales când este vorba de o vedetă ce a purtat o ținută asemănătoare cu a ei, într-un moment deosebit de important, așa cum este ziua nunții.

Blondina nu a ratat ocazia să-și dea cu părerea cu privire la rochia de mireasă a lui Kourtney Kardashian, având în vedere că a observat că ținuta vedetei americane seamănă cu cea creată de nimeni altul decât Cătălin Botezatu, pentru nunta ei din 2009. „Ce asemănare." a scris Andreea Bălan în dreptul imaginilor. 

Citește și Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia: super iaht şi castel din secolul 16

Andreea Bănică i-a atras atenția lui Cătălin Botezatu asupra acestui aspect inedit, iar designerul a aprobat-o și s-a amuzat copios de coincidență, postând la rândul său imaginile publicate de cântăreață. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-o ceremonie de vis

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, care a avut loc la Portofino, Italia. Rochia de mireasă a vedetei americane a atras toate privirile.

Ținuta creată celebra casă de modă Dolce & Gabbana a fost una cel puțin atipică pentru o mireasă tradițională, căci designerii italieni au creat o rochie scurtă strâmtă a cărei piese principale era corsetul din satin, asortat cu un voal spectaculos, ce avea imprimat motive religioase din simbolistica ritului catolic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net