Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia: super iaht şi castel din secolul 16

Ultima actualizare:

Kourtney Kardashian se mărită, duminică (22 mai), cu bateristul trupei Blink 182, Travis Baker, într-o ceremonia care se anunţă a fi extrem de luxoasă şi extrem de scumpă. Evenimentul are loc în Porofino, sat din Italia cunoscut ca destinaţie preferată a celor cu bani.

Kourtney Kardashian şi Travis Baker foto: Instagram
Kourtney Kardashian şi Travis Baker foto: Instagram

Kourtney Kardashian a decis ca ziua cea mare, în care ea şi Travis Baker îşi vor uni destinele, să fie una cât se poate de memorabilă. Iar dacă sora ei Kim a făcut o nuntă luxoasă în Italia, cu fostul soţ, Kanye West, atunci şi Kourtney poate să „arunce” cu bani.

Asta deşi e cea de-a treia nuntă, de fapt, a ei cu toboraşul Blin 182. După o ceremonie rapidă în Las Vegas şi una intimă în Santa Barbara, Kourtney şi Travis fac paradă în Portofino, superbul sat italian unde se adună iatchuri de lux şi oameni cu mulţi bani.

Petrecere la un castel din secolul 16

Întreg clanul Kardashian se află deja în peninsulă, iar nunta se anunţă a fi una extrem de scumpă. Ceremonia şi petrecerea vor avea loc la Castello Brown, un castel din secolul 16, aflat pe un deal, de unde se vede întreg satul, dar şi marea.

Castelul unde are loc nunta foto: wikipedia
Castelul unde are loc nunta foto: wikipedia

Tarifele sunt de ordinului miiilor de dolari, ajungând până la 5.000 doar închirierea spaţiului, fără alte servicii, dar e clar că sora lui Kim nu se uită la bani când vine vorba de ceea ce îşi doreşte, având în vedere averea impresionantă a familiei Kardashian.

Conform mirror.co.uk, în gradina retrasă a castelului deja au fost instalate sisteme de sonorizare, mese şi scaune.

Castelul, care ar fi fost mai întâi ridicat pe vremea romanilor şi apoi consolidat în anii 1490, se poate vizita, dar el va fi închis publicului pe perioada ceremoniei şi a petrecerii, de duminică, până luni, pentru a evita orice incidente neplăcute.

Petrecere pe iaht de 15 milioane de euro

Având în vedere că întreaga familie Kardashian se află de vineri, 20 mai, în Italia, ei au petrecut pe cinste în weekend, pe un iaht super luxos, a cărei valoare se ridică la peste 15 milioane de euro. Vasul a aparţinut creatorilor de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabbana şi pe el pot încăpea 12 invitaţi şi 16 membrii ai echipajului.

De pe iaht nu au lipsit mama lui Kourtney, Kris Jenner, Kylie, Khloe, Kendall, Kim, dar nici copiii ei şi ai lui Travis.

Kourtney şi Travis vor mai organiza o petrecere la Los Angeles

După ceremonia de duminică, se pare că petrecerea va mai ţine câteva zile, iar jurnaliştii de peste ocean notează că, după ce revin din Italia, Kourtney şi Travis vor să mai facă un party în Los Angeles.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net