Kourtney Kardashian și Travis Barker, atingeri interzise la plajă! Vedeta și-a etalat formele voluptoase

Ultima actualizare:

Kourteney Kardashian și Travis Barker sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și nu ratează ocaziile de a-și manifesta public afecțiunea. Aflați într-o escapadă în Laguna Beach, Califorina, cei doi au distribuit imagini provocatoare de la plajă. 

Travis Barker a cerut-o deja în căsătorie pe Kourteney Sursă foto: Profimedia
Travis Barker a cerut-o deja în căsătorie pe Kourteney Sursă foto: Profimedia

Kourteney Kardashian și Travis Barker sunt împreună de puțin peste un an, însă rockerul deja a cerut-o în căsătorie pe frumoasa  vedetă, iar răspunsul a fost unul afirmativ. De când formează un cuplu, cei doi îndrăgostiți nu s-au ferit să se afișeze public și să pozeze provocator împreună. 

Kourteney Kardashian nu ține cont de comentariile răutăcioase și pare că se simte în al nouălea cer alături de toboșarul formației Blink 182. Travis și Kourteney s-au relaxat zilele trecute pe o plajă din Laguna Beach, California și, așa cum ne-au obișnuit deja, au distribuit un scurt clip video.

Kourteney Kardashian a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, negru, care i-a scos în evidență formele voluptoase. La 42 de ani, vedeta are un tonus bun și un trup de model. Kourteney este foarte mândră de formele sale, dovadă fiind faptul că a distribuit mai multe imagini în care în plin plan se află posteriorul vedetei. 

image

Travis Barker a atras și el privirile celor depe plajă, dar nu datorită unui costum de baie special, ci a tatuajelor de care este acoperit aproape în întregime. Toboșarul are zeci de tatuaje pe care le expune ori de câte ori are ocazia, chiar și atunci când participă la evenimente oficiale. Nu doar o singură dată, Travis și-a făcut apariția la diferite petreceri sau premiere fără să poarte tricou.

image

Kourteney Kardashian nu ține cont de bani atunci când este vorba despre a-i face surprize iubitului ei. Anul trecut, cu ocazia împlinirii a 46 de ani, Travis a primit un cadou extrem de cositor din partea celei care i-a devenit logodnică. Kourteney i-a cumpărat basistului mașina mult visatp, un Cadillac. Surprizele nu s-au oprit aici. Ea a plătit și pentru o vacanță la un resort de lux din Mexic.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net