Kourtney Kardashian, mireasă în cea mai scurtă şi strâmtă rochie posibil

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut parte de o nuntă de vis în Portofino, Italia, iar evenimentul a fost organizat de celebra casă de modă Dolce & Gabbana. Toți membrii familiei Kardashian au purtat look-uri pregătite de Stefano Gabbana și Domenico Dolce special pentru ceremonie.

kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Kourtney Kardashian şi Travis Barker s-au căsătorit în Portofino foto: Instagram

Au apărut primele imagini de la superba nuntă a lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker, eveniment care s-a petrecut pe parcursul a două zile (21 și 22 mai 2022), în Portofino. Dolce & Gabbana, un brand cu un trecut controversat, care a înregistrat o scădere a câștigurilor în ultima perioadă, din cauza declarațiilor făcute de designerii Stefano Gabbana și Domenico Dolce, a organizat ceremonia ultra-mediatizată din Italia.

Pe lângă asta, tot casa de modă le-a pus la dispoziție mirilor mega-iaht-ul în care au fost cazați de la sosirea în Portofino. Cei de la Dolce au creat chiar și un magazin ad-hoc pentru invitați, iar parteneriatul pe care l-au avut cu Travis Barker și Kourtney Kardashian pentru nuntă este unul strategic, transmite publicația „Business of Fashion”.

Amintim faptul că legătura atât de strânsă pe care toate surorile Kardashian o au cu brand-ul din Italia a venit ca o surpriză pentru mulți, după ce Stefano Gabbana a spus despre ele, în anul 2018, că sunt „cele mai ieftine persoane din lume”.

Kourtney Kardashian a făcut nuntă cu Travis Barker! E a treia oară când spune da, în nici două luni

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au jurat iubire și credință veșnice la Castello Brown, o cetate cu istorie bogată, iar alături le-au fost copiii, rudele, dar și prietenii. Mireasa a purtat o rochie atipică, scurtă și mulată, modelul fiind conceput de designeri special pentru ea.

stanga
dreapta
kourtney kardashian travis barker (9) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
image
image
image
image
image
kourtney kardashian travis barker (2) jpg

Voalul dramatic, extrem de lung, prezintă icoana Fecioarei Maria înconjurată de mai multe flori specifice orașului Portofino, în care mirii s-au căsătorit. Totodată, pentru a marca uniunea dintre ei, Kourtney Kardashian a cerut să brodeze și cuvintele „Loialitate”, „Respect” și „Familie”, inspirată fiind de tatuajele soțului ei. Look-ul vedetei a fost completat de mănuși din tulle și pantofi stiletto din dantelă.

Travis Barker a ales să poarte un costum clasic, modelul fiind unic, realizat special pentru nuntă. Sacoul a fost realizat manual, respectând întocmai tradiția italienească. La capitolul accesorii, mirele a preferat un papion din satin negru, o broșă în formă de cruce, păstrând astfel tema religioasă la care până și invitații s-au conformat, dar și pantofi supradimensionați, cu catarame.

Kris Jenner și-a condus fiica la altar. Ce alte vedete au mai fost prezente la eveniment

Kris Jenner a fost îmbrăcată tot de aceeași casă de modă, care a realizat ținute pentru întreaga familie Kardashian-Jenner. Totodată, unele dintre surori au fost surprinse în ținute arhivate, care au făcut istorie.

Kim Kardashian, Khloe, Kendall și Kylie Jenner nu puteau lipsi de la nunta de basm a lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker. Copiii celor doi au fost surprinși în imaginile de la eveniment, Alabama, fiica toboșarului de la Blink 182, fiind și prima persoană care a postat imagini cu mireasa.

Citeşte şi: Iată cum s-au transformat fetele din clanul Kardashian în 14 ani! Reality show-ul lor ajunge la final

Machine Gun Kelly, prietenul cel mai bun al mirelui, i-a fost alături în ziua nunții și a venit însoțit de Megan Fox, logodnica sa. Kendall a venit alături de iubit, jucătorul de baschet Devin Booker, acesta fiind și primul eveniment important din familia Kardashian la care el participă. Andrea Bocelli și fiul său, Matteo, nu au lipsit de la nuntă. La un moment dat, chiar și Stefano Gabbana, unul dintre organizatori, și-a făcut simțită prezența.

image
Kourtney şi Alabama foto: Instagram

Amintim faptul că Travis Barker și Kourtney Kardashian s-au căsătorit oficial pe data de 15 mai, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Santa Barbara, California. Înainte, și-au unit destinele în Las Vegas, în fața unui bărbat îmbrăcat ca Elvis Presley, însă nunta nu a fost considerată legitimă, căci nu se cununaseră și, implicit, nu obținuseră certificatele de căsătorie necesare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg