Andreea Bănică, aniversare și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție

E sărbătoare dublă în familia Andreei Bănică! Artista a împlinit 44 de ani și își serbează ziua de naștere, sărbătorind totodată și 15 ani de mariaj alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea. Iată cum a arătat această zi pentru cântăreață, dar și ce mesaj romantic i-a dedicat soțului ei!

Andreea Bănică, aniversare și nuntă de cristal în aceeași zi!  Foto: Arhivă personală
Andreea Bănică, aniversare și nuntă de cristal în aceeași zi! Foto: Arhivă personală

În fiecare an, ziua de naștere a Andreei Bănică vine la pachet și cu un cadou special, și anume aniversarea căsniciei sale.

Vezi și: Andreea Bănică a primit un bolid de lux de la soțul ei, de 1 iunie. Cât a costat fabulosul cadou

Andreea Bănică și-a aniversat ziua de naștere, dar și 15 ani de mariaj alături de Lucian Mitrea

Vedeta și soțul ei, Lucian Mitrea, au ales să meargă în fața altarului chiar când mireasa împlinea vârsta de 30 de ani. În prezent, cei doi sărbătoresc nunta de cristal, care înglobează 15 ani frumoși de mariaj și mult mai mulți ani de relație, deși aceștia nu au fost lipsiți nici ei de urcușuri și coborâșuri.

De ziua ei, Andreea Bănică nu s-a mulțumit doar cu primitul de urări, ci a scris la rândul ei un mesaj romantic! Acesta a fost dedicat partenerului ei și tatăl celor doi copii ai săi, Sofia și Noah. Alături de o serie de fotografii de colecție, în care apar cei doi soți, și în prezent dar și în „tinerețe”, cântăreața a scris câteva rânduri emoționante pentru Lucian Mitrea. 

Nu rata și: Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, apariție de senzație! «Cât de frumoasă e puștoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!»

„De 15 ani, ziua mea a devenit ziua noastră pentru că atunci ne-am căsătorit! La mulți ani nouă, mie, iar prietenii noștri care ne-au sărbătorit de atunci și până azi să stie că sunt mereu în gândurile noastre.'', a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică susține că nu a fost înșelată de Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți din 2008 și se mândresc cu un mariaj fericit, însă relația lor a mai avut parte, de-a lungul timpului, și de „turbulențe”. Fidelitatea impresarului a fost adesea pusă sub semnul întrebării, iscându-se chiar un întreg scandal în urmă cu ceva ani, atunci când o femeie a susținut public că este amanta lui Lucian.

Cu toate acestea, Andreea i-a luat mereu apărarea partenerului său, explicând că persoana respectivă ar fi fost plătită să apară în spațiul public cu povestea „fabricată”.

Cred că suntem cel mai longeviv cuplu din showbiz. Ne iubim și avem încredere unul în celălalt. În rest, gura lumii poate să zică ce vrea. Când soțul meu a fost acuzat de infidelitate, nu am crezut nicio boabă, chiar m-am amuzat. La un an după, am primit un mesaj în care <<presupusa>> și-a cerut scuze public, pe Facebook, pentru ce a făcut. Ne-a spus că a fost plătită să facă asta!”, declara Andreea Bănică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net