Andreea B─ânic─â ╚Öi fiica ei, Sofia, apari╚Ťie de senza╚Ťie! ┬źC├ót de frumoas─â e pu╚Ötoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!┬╗

Cum e mama, a╚Öa ╚Öi fiica! Sofia, frumoasa fiic─â a Andreei B─ânic─â ╚Öi a impresarului Lucian Mitrea, ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia la prima petrecere monden─â din via╚Ťa ei, al─âturi de celebra ei mam─â. La 13 ani, Sofia este la fel de cochet─â ca ╚Öi mama ei, are acelea╚Öi bucle blonde r─âpitoare ╚Öi ├«i seam─ân─â Andreei ca dou─â pic─âturi de ap─â! Andreea e m├óndr─â tare de pu╚Ötoaica ei, care vrea s─â-i calce pe urme. ├Äi fur─â, mai nou, pantofii ╚Öi hainele din garderob─â!

image
Andreea B─ânic─â, al─âturi de fiiica ei, Sofia Sursa: Instagram

Andreea B─ânic─â are cu ce se m├óndri! Are o familie de poveste ├«mpreun─â cu impresarul ei, Lucian Mitrea. Andreea ╚Öi so╚Ťul ei, Lucian, tr─âiesc o poveste de dragoste ├«nc─â de pe vremea c├ónd erau adolescen╚Ťi ╚Öi se iubeau cu foc ├«n v─âzul lumii, pe dig, la Eforie Nord!

De atunci, iubirea lor a tot fost pus─â la ├«ncercare, ├«ns─â cei doi au r─âmas ├«mpreun─â la bine ╚Öi la greu ╚Öi au doi copii superbi, Sofia care a ├«mplinit 13 ani, ╚Öi este o domni╚Öoric─â ├«n toat─â relugula, ╚Öi mezinul familiei, b─âie╚Ťelul Noah (5 ani), pe care toat─â lumea ├«l r─âsfa╚Ť─â. De╚Öi ╚Öi-a dorit trei copii, Andreea B─ânic─â ne-a m─ârturisit ├«ntr-un interviu, c─â se opre╚Öte aici!

stanga
dreapta
sofia banika andreea jpg
sofia banica jpg
andreea banica fmailie 2 jpg
sofia banica mitrea  jpg
andreea banica sofia jpg
andreea banica*lucian mitrea  jpg
andreea banica familie jpg
4 andreea banica mandra de fiica sofia maria 3 jpg jpeg
andreea banica
andreea banica
2 andreea banica fiica jpeg
andreea banica (1) jpg
lucian mitrea si andreea banica
andreea banica
andreea banica
andreea banica (2) jpg
andreea banica
9 felicitari de familie de craciun ale vedetelor andreea banica 24 jpg jpeg
andreea banica 0 jpeg
1 andreea banica jpg jpeg
andreea banica sofia png
andreea banica sofia png
andreea banica lucian mitrea jpeg

ÔÇ×Nu mai sunt t├ón─âr─â!ÔÇŁ

Andreea, ai venit pentru prima dat─â cu fiica la un eveniment monden. M─â uitam, care-i mama, care-i fiica?

E, hai nu exagera╚Ťi acum! Las─â c─â eu am trecut de 13 ani de mult! A╚Öa e, e prima oar─â c├ónd suntem ├«mpreun─â la un eveniment.

E domni╚Öoric─â toat─â regula! A ├«nceput s─â-╚Ťi fure hainele, pantofii?

F─âcea asta c├ónd era mic─â foarte des. Pe vremea c├ónd aveam garaj, ├«nainte s─â se nasc─â Noah, c─â acum am transformat garajul ├«n camera lui Noah. ├Änainte ╚Ťineam to╚Ťi pantofii ca la expozi╚Ťie acolo ╚Öi ea mergea ╚Öi se ├«nc─âl╚Ťa cu ei prin cas─â! Dac─â a╚Ťi ╚Öti voi c├ót am muncit eu pentru pantofii ╚Öi gen╚Ťile mele, Doamne!

Dac─â picau din cer, da mam─â, ╚Ťi le d─âdeam! Nu-i o problem─â, c─â mai mult ca sigur ├«i voi da din lucrurile mele, doar c─â va mai cre╚Öte ╚Öi ├«╚Öi va da seama c─â trebuie s─â aib─â grij─â de lucurile ei, pentru c─â acum e cam aerian─â a╚Öa! Pierde c─â╚Öti, pierde lucruri!

Mai uită haine pe la școală?

Da, le las─â pe la ╚Öcoal─â, pe la prietene, sacouri, pulovere. ╚śi-a g─âsit un sacou dup─â c├óteva luni.

Ai și băiat și fată. Ce mai dificil, să fii mamă de fată sau de băiat?

Exist─â o problem─â, pentru c─â ea este prima. Cu ea a fost altfel, fiind feti╚Ť─â ca ╚Öi mine, m-am reg─âsit, ne jucam cu p─âpu╚Öi, ne piept─ânam, me d─âdeam cu ruj! Ea face acelea╚Öi lucruri cu mine. La b─âiat e mai complicat c─â e n─âzdr─âvan, vrea s─â se suie peste tot, cade. Trebuie s─â-l ridic, s─â m─â ├«nv├órt cu el, s─â alerg. La un moment dat, nu mai po╚Ťi. Aici se pricepe taic─â-su foarte bine, ╚Öi atunci se descurc─â el. E mai greu la b─âiat, pentru c─â e al doilea. E diferit.

ÔÇ×Tata ├«mi d─âdea una peste ceaf─â ca s─â c├ónt!"

Noah este mai r─âsf─â╚Ťat...a╚Öa e?

Este cel mai r─âsf─â╚Ťat! Sofia e geloas─â pe el pentru c─â e mai mic ╚Öi toat─â lumea st─â mai mult cu el. Are nevoie de mai mult─â aten╚Ťie.

Sofia vrea s─â fie c├ónt─ârea╚Ť─â ca tine?

├Änc─â nu ╚Ötie sigur. ╚śtie s─â c├ónte, dar trebuie s─â mai lucreze c─â e emotiv─â. Are nevoie de acel zv├óc, de acel curaj. Pe mine tata m─â obliga s─â fiu pe scen─â ╚Öi-mi mai d─âdea ╚Öi una peste ceaf─â! Eu nu pot s─â fac ca el, s─â-mi oblig copilul! ╚śi o las pe ea s─â aleag─â! P├ón─â atunci mai e, are toat─â via╚Ťa la dispozi╚Ťie ╚Öi toat─â su╚Ťinerea noastr─â!

V─â mai dori╚Ťi copii? Ave╚Ťi deja perecheÔÇŽ

Mi-a╚Ö fi dorit trei copii dac─â eram mai t├ón─âr─â, dar este suficient! Pentru copii trebuie s─â ai timp, s─â ai grij─â de ei. Nu facem copii a╚Öa pe band─â rulant─â, doar ca s─â-i facem. Eu sunt o fire agitat─â, vreau s─â fac tot ce se poate pentru ei. Nu ╚Ötiu dac─â a╚Ö fi f─âcut fa╚Ť─â la mai mul╚Ťi copii!

Andreea Bănică (43 de ani) este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi. Are o carieră în spate de aproape două decenii. Andreea iubește din liceu același bărbat, pe impresarul ei Lucian Mitrea, căruia i-a dăruit doi copii, Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG
luhan petrru maldive JPG