Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, apariție de senzație! «Cât de frumoasă e puștoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!»

Cum e mama, așa și fiica! Sofia, frumoasa fiică a Andreei Bănică și a impresarului Lucian Mitrea, și-a făcut apariția la prima petrecere mondenă din viața ei, alături de celebra ei mamă. La 13 ani, Sofia este la fel de cochetă ca și mama ei, are aceleași bucle blonde răpitoare și îi seamănă Andreei ca două picături de apă! Andreea e mândră tare de puștoaica ei, care vrea să-i calce pe urme. Îi fură, mai nou, pantofii și hainele din garderobă!

image
Andreea Bănică, alături de fiiica ei, Sofia Sursa: Instagram

Andreea Bănică are cu ce se mândri! Are o familie de poveste împreună cu impresarul ei, Lucian Mitrea. Andreea și soțul ei, Lucian, trăiesc o poveste de dragoste încă de pe vremea când erau adolescenți și se iubeau cu foc în văzul lumii, pe dig, la Eforie Nord!

De atunci, iubirea lor a tot fost pusă la încercare, însă cei doi au rămas împreună la bine și la greu și au doi copii superbi, Sofia care a împlinit 13 ani, și este o domnișorică în toată relugula, și mezinul familiei, băiețelul Noah (5 ani), pe care toată lumea îl răsfață. Deși și-a dorit trei copii, Andreea Bănică ne-a mărturisit într-un interviu, că se oprește aici!

stanga
dreapta
sofia banika andreea jpg
sofia banica jpg
andreea banica fmailie 2 jpg
sofia banica mitrea  jpg
andreea banica sofia jpg
andreea banica*lucian mitrea  jpg
andreea banica familie jpg
4 andreea banica mandra de fiica sofia maria 3 jpg jpeg
andreea banica
andreea banica
2 andreea banica fiica jpeg
andreea banica (1) jpg
lucian mitrea si andreea banica
andreea banica
andreea banica
andreea banica (2) jpg
andreea banica
9 felicitari de familie de craciun ale vedetelor andreea banica 24 jpg jpeg
andreea banica 0 jpeg
1 andreea banica jpg jpeg
andreea banica sofia png
andreea banica sofia png
andreea banica lucian mitrea jpeg

„Nu mai sunt tânără!”

Andreea, ai venit pentru prima dată cu fiica la un eveniment monden. Mă uitam, care-i mama, care-i fiica?

E, hai nu exagerați acum! Lasă că eu am trecut de 13 ani de mult! Așa e, e prima oară când suntem împreună la un eveniment.

E domnișorică toată regula! A început să-ți fure hainele, pantofii?

Făcea asta când era mică foarte des. Pe vremea când aveam garaj, înainte să se nască Noah, că acum am transformat garajul în camera lui Noah. Înainte țineam toți pantofii ca la expoziție acolo și ea mergea și se încălța cu ei prin casă! Dacă ați ști voi cât am muncit eu pentru pantofii și gențile mele, Doamne!

Dacă picau din cer, da mamă, ți le dădeam! Nu-i o problemă, că mai mult ca sigur îi voi da din lucrurile mele, doar că va mai crește și își va da seama că trebuie să aibă grijă de lucurile ei, pentru că acum e cam aeriană așa! Pierde căști, pierde lucruri!

Mai uită haine pe la școală?

Da, le lasă pe la școală, pe la prietene, sacouri, pulovere. Și-a găsit un sacou după câteva luni.

Ai și băiat și fată. Ce mai dificil, să fii mamă de fată sau de băiat?

Există o problemă, pentru că ea este prima. Cu ea a fost altfel, fiind fetiță ca și mine, m-am regăsit, ne jucam cu păpuși, ne pieptănam, me dădeam cu ruj! Ea face aceleași lucruri cu mine. La băiat e mai complicat că e năzdrăvan, vrea să se suie peste tot, cade. Trebuie să-l ridic, să mă învârt cu el, să alerg. La un moment dat, nu mai poți. Aici se pricepe taică-su foarte bine, și atunci se descurcă el. E mai greu la băiat, pentru că e al doilea. E diferit.

„Tata îmi dădea una peste ceafă ca să cânt!"

Noah este mai răsfățat...așa e?

Este cel mai răsfățat! Sofia e geloasă pe el pentru că e mai mic și toată lumea stă mai mult cu el. Are nevoie de mai multă atenție.

Sofia vrea să fie cântăreață ca tine?

Încă nu știe sigur. Știe să cânte, dar trebuie să mai lucreze că e emotivă. Are nevoie de acel zvâc, de acel curaj. Pe mine tata mă obliga să fiu pe scenă și-mi mai dădea și una peste ceafă! Eu nu pot să fac ca el, să-mi oblig copilul! Și o las pe ea să aleagă! Până atunci mai e, are toată viața la dispoziție și toată suținerea noastră!

Vă mai doriți copii? Aveți deja pereche…

Mi-aș fi dorit trei copii dacă eram mai tânără, dar este suficient! Pentru copii trebuie să ai timp, să ai grijă de ei. Nu facem copii așa pe bandă rulantă, doar ca să-i facem. Eu sunt o fire agitată, vreau să fac tot ce se poate pentru ei. Nu știu dacă aș fi făcut față la mai mulți copii!

Andreea Bănică (43 de ani) este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi. Are o carieră în spate de aproape două decenii. Andreea iubește din liceu același bărbat, pe impresarul ei Lucian Mitrea, căruia i-a dăruit doi copii, Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rona hartner
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG