Andreea Bănică, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce subiect sensibil a atins

Andreea Bănică a fost invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a atins mai multe subiecte, unele chiar și cât se poate de personale. Iată ce întrebare a făcut-o să izbucnească în lacrimi!

Andreea Bănică a făcut cu brio față asaltului de întrebări al jurnalistei Denise Rifai, până la un punct însă. În momentul în care tatăl său a fost adus în discuție, artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, explicând că a fost atins un subiect extrem de sensibil. Aceasta a vorbit despre rolul pe care părintele ei l-a avut în viața sa, deși în copilărie relația cu el nu a fost deloc una bună.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în realitate, fără filtre. Imagini neprelucrate!

Andreea Bănică, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai

Solista a mărturisit că regretă faptul că tatăl ei nu îi este alături în prezent, explicând că acum îl iubește chiar mai mult decât atunci când bărbatul era în viață.

Cu toate că perioada copilăriei ei a fost marcată de momente tensionate, pe atunci tatăl ei fiind dependent de alcool și agresiv, după mai mulți ani Andreea și-a găsit puterea interioară pentru a-l ierta pe părintele ei pentru greșelile făcute. 

Citește și: Andreea Bănică a primit un bolid de lux de la soțul ei, de 1 iunie. Cât a costat fabulosul cadou

Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm. E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. 

Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui.

Exact asta spunea: copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei. (..) Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez. El lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect.”, a dezvăluit Andreea Bănică.

Andreea Bănică  își dorea în trecut ca tatăl ei să moară

Artista și-a pierdut ambii părinți, astfel că se emoționează mereu când vorbește despre familie. Atunci când era mică, agresivitatea tatălui și faptul că acesta era dependent de alcool i-au cauzat multă suferință. Aceasta a dezvăluit că o perioadă bună de timp l-a urât pe tatăl ei, iar la un moment dat își dorea chiar ca el să moară.

Cu toate acestea, după mai mulți ani, cei doi au găsit calea spre împăcare și au avut o relație specială, până când bărbatul s-a stins din viață.

Am avut ani de zile în care l-am urât. Îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase.

Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri. Ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.”, a mai spus cântăreața. 

Andreea Bănică este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii, o fetiță și un băiețel: Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
Afis Festivalul Statuilor Vivante jpg
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg