Andreea Bănică și fiica sa, atracția momentului, la petrecerea Unica!

Ultima actualizare:

Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară: mama sau fiica? Andreea Bănică s-a întrecut pe sine cu apariția de la petrecerea Unica, de miercuri seara. Toate divele s-au strâns pe 15 iunie într-una dintre cele mai selecte locații din Capitală, însă cântăreața a reușit, prin ținută, dar și prin compania aleasă, să fie atracția momentului.

image

Andreea Bănică, vestimentație de puștoaică, cu fiica rebelă la eveniment

Sofia e deja domnișoara, știe să-și facă propriul styling, se coafează în tendințe și are grijă ca apariția ei la evenimentele mondene să fie impecabilă. Tânăra a îmbrăcat o rochie verde neon, scurtă, peste care a pus o cămașă lungă, ghete și ceva accesorii mici. A avut o vestimentație cool pentru o adolescentă care doar ce se integrează în lumea bună a Capitalei.

Mai citește și: Andreea Bănică, hărțuită sexual de 2 ori în liceu. „Aveam o fustă lungă, până la glezne”

Este și normal, a învățat trucuri de frumusețe de la mai celebra ei mamă, Andreea Bănică, care știe cu ce se mănâncă showbiz-ul, fiind în industrie de 20 de ani.

Ei bine, așa le-am întâlnit pe cele două frumuseți la petrecerea Unica, unde au făcut de-a dreptul furori cu ținutele alese. Cântăreața a îmbrăcat o vestimentație tropicală, tot de un verde neon, cu imprimeu de șarpe, cu cămașa strânsă în brâu, sânii din dotare la vedere, machiaj profesional, coafură delicată.

Trebuie să citești și asta: Andreea Bănică, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce subiect sensibil a atins

Aici o să-l lăsăm pe Adi Constantin să comenteze, că este specialist în păr. La ținute vom avea, de asemenea, o părere și din partea designerului Florin Burescu, care critică aparițiile vedetelor la evenimente.

Andreea Bănică își ia fiica peste tot

Sofia este rezultatul iubirii dintre Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, care a fost primul ei iubit, dar și manager de trupă. Chiar și în prezent sunt sub aceeași formulă. Fiica artistei are 12 ani, este pasionată de muzică, are și voce, și își dorește să devină la fel de celebră ca mama sa. Deja a lansat câteva piese, iar artista o ia peste tot cu ea, fie că vorbim de studio, evenimente sau emisiuni. Sofiei pare că-i place, căci deja și-a luat atitudine de mică divă, ceea ce nu-i stă rău deloc.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea mai au un copil, un băiețel pe nume noah, care împlinește 6 ani în noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net