Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"

Ultima actualizare:

"Regina TikTok-ului" este o adolescentă de 16 ani care a luat cu asalt rețelele de socializare la vârsta de doar 13 ani, iar acum câștigă sume frumoase din postările ei. 

Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"
Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"

Andreea Bostănică este o adolescentă din Republica Moldova, care la vârsta de doar 16 ani, a devenit "regina TikTok-ului". Tânăra și-a început cariera de influencer dintr-o glumă, la vârsta de doar 13 ani, iar în prezent ea a adunat peste 70 de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. 

"Regina TikTok-ului" a fost invitată la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV, unde a venit însoțită de mama ei. Andreea Bostănică postează adesea pe clipuri pe TikTok în care apare și mama ei, iar femeia a devenit și ea cunoscută și apreciată de fanii adolescentei.

În cadrul emsiunii "La Măruță", "regina TikTok-ului" a povestit cum s-a apucat să facă postări pe rețelele de socializare și a mărturisit că totul a început cu clipurile postate pe Youtube, în joacă, însă foarte rapid și-a dat seama că filmulețele ei au parte de un număr impresionant de vizualizări.

Chiar de la începuturi, Andreea Bostănică s-a bucurat de un succes nebun pe social-media, iar primii bani pe care i-a câștigat de pe urma platformei de YouTube au fost 100 de dolari.

Ulterior, adolescenta a descoperit platforma TikTok, care i s-a părut mult mai atractivă, iar cariera ei de la influencer a cunoscut o ascensiune impresionantă datorită clipurilor pe care le-a postat și astfel a ajuns să fie supranumită "regina TikTok-ului". 

"Regina TikTok-ului" vrea o carieră în televiziune

Adolescenta de pe TikTok s-a lansat în muzică și a mărturisit la Măruță că i-ar plăcea foarte mult să facă actorie sau televiziune. 

"Îmi place faorte mult că pot face și actorie. Fac foarte multe clipuri cu mami. Sunt clasa a 11-a, vreau să fac o facultate, poate actorie, poate televiziune, mă gândesc.

Am început la 13 ani, iar un an de zile am postat, neștiind că pot face bani din asta. Prima dată am scos 100 de dolari am scos din Youtube", a declarat Andreea Bostănica la emisiunea lui Măruță. 

Andreea Bostănică s-a născut la Chișinău și a luat cu asalt rețelele de socializare de la o vârstă fragedă, iar acum are 550 de mii de urmăritori pe Youtube,  639 de mii de fani, pe Instagram, iar pe TikTok are peste 2,9 milioane de followers.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net