Andreea Bănică refuză să se opereze! Cu ce problemă se confruntă? „Nu sunt pregătită, îmi e frică”

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită, pe toate planurile. Are doi copii frumoși, o relație invidiată de mulți, iar pe plan profesional îi merge foarte bine. Totuși, un detaliu o cam sâcâie pe ceveda noastră: după două nașteri se confruntă cu o problemă neplăcută.

Solista a arătat mereu impecabil și își menține silueta chiar și acum, la 43 de ani, fiind un exemplu pentru multe femei. Totuși, Andreea Bănică poate doar să tânjească la pătrățelele pe care le avea odinioară, căci a fost diagnosticată cu diastază abdominală.

S-ar putea să îți placă și: Andreea Bănică este o mămică extrem de HOT! Vedeta a făcut senzație pe litoral

 Această afecțiune este des întâlnită în cazul femeilor care au născut și reprezintă separarea, fie ea parțială sau totală, a mușchilor drepți ai abdomenului. Este provocată, în principiu, de creșterea uterului pe parcursul sarcinii și poate fi tratată cu ajutorul kinetoterapiei, în fazele incipiente. În cazul Andreei Bălan, însă, este prea târziu, așa că vedeta noastră se vede nevoită să ajungă pe masa de operație.

Motivul pentru care Andreea Bălan refuză să se opereze

Cu toate acestea, pare-se că solista nu va face acest pas, căci îi este teamă de operație. Mai bine zis, nu de intervenția propriu-zisă, ci de anestezie și posibilele complicații care s-ar putea ivi. Totodată, Andreea Bănică nu este adepta operațiilor, deși nu a avut parte de experiențe neplăcute.

Ți-am pregătit și: Andreea Bănică, aniversare și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație.

 Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele.

Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”, a declarat vedeta, pentru Revista VIVA.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net