Andreea Bănică este o mămică extrem de HOT! Vedeta a făcut senzație pe litoral

Ultima actualizare:

Andreea Bănică, 44 de ani, face furori pe litoralul românesc, unde a plecat alături de frumoasa ei familie. Blondina, mamă a doi copii, și-a etalat trupul superb și perfect tonifiat, dovedind că rămâne o adevărată divă. 

Andreea Bănică este o mămică extrem de HOT! Vedeta a făcut senzație pe litoral
Andreea Bănică este o mămică extrem de HOT! Vedeta a făcut senzație pe litoral

Vedeta a revenit cu nostalgie pe meleagurile unde a crescut, Eforie Nord și mers alături de familia ei la plajă, pentru puțină relaxare sub razele soarelui. Cântăreața se află într-o perioadă superbă a vieții ei și pare că totul merge extraordinar, atât în plan personal, cât și profesional. Relația cu soțul ei, Lucian Mitrea, este una armonioasă, iar afaceristul o copleșește cu cadouri scumpe cu fiecare ocazie.

Citește și: Andreea Bănică și-a pierdut fiul în vacanță! «Am țipat, i-am trezit pe toți!»

De ziua ei, Andreea Bănică a primit o mașină de câteva zeci de mii de euro și nici nu e de mirare că partenerul ei face orice pentru a-i fi pe plac, având în vedere că are lângă el o femeie absolut superbă.

Pentru Andreea și familia ei nu a fost o vancanță obișnuită, căci toți s-au cazat la hotelul familiei din Eforie Nord, care a fost în sfârșit finalizat. 

Solista a mers la plaja din Eforie Nord și și-a etalat trupul lucrat cu multă sudoare la sala de fitness, iar rezultatele se văd din plin. Cântăreața și-a afișat picioarele tonifiate, fără pic de celulită, abdomenul plat și fesele superbe. Pielea arămie și ipostaza senzuală au transformat-o pe Andreea într-o adevărată sirenă. Fotografia a fost făcută chiar de fiica ei, Sofia Maria. 

,,Uiuiuuuuu sirene la apa!

Nascuta la mare, crescuta in mare si as putea sta aici non stop atat timp cat apa este calda. Veniti la mare? 🤪" a scris Andreea Bănică în dreptul imaginii. 

Nu rata nici: Andreea Banica e disperată! Pierderi finaciare în plin sezon: „Nu e gata hotelul de la mare!”

Andreea Bănică și soțul ei au avut mari probleme cu hotelul din Eforie Nord

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au făcut griji la început de sezon, în ceea ce privește hotelul de 4 stele de la malul mării, în care au investit sume enorme de bani, deoarece proiectul nu era finalizat, însă toate camerele erau deja rezervate. 

Află și: Andreea Bănică, în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Ce subiect sensibil a atins

Lucian a plecat la mare cu Noah să vadă ce se întâmplă cu hotelul nostru! Uite că a început sezonul și nu e gata nici acum. Nici nu știu dacă va fi gata vara asta. E păcat, pentru că pierdem bani. Hotelul e rezervat în totalitate de nu știu când, dar nu se mai termină lucrările.

Am bagat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel! Sper să iasă cum îmi doresc!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net